DST Q100 yardım edebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

madmax3535

Üye
bu telefonla ilgili gm q100 modeli mesajlarda karışıklık yapıyor DİYE ŞİKAYET EDEN ÇOK OLMUŞ. CEVAPLA DİYİP X E MSJ ATIYOSUN ÖRNEĞİN AMA TELEFON O MESAJI Y YE GÖNDERİYOR. tabi sen x e gönderdim sanıyorsun. kullananlar bu konuda bilgi verirlerse çok sevinirim.

BrinqMeToLiFe

BrinqMeToLiFe

Üye
ewt yaa öle bşey de var bu progrmun bnmde çk yanlş yerlere gitti msjlrm..:)

ertor58

Üye
meraba genaral mobal q100 için opera indirecem ama genaral mobil yok acaba hangi telefonunkini indirsem çalıştır birde türkçesi varmı acaba yardım edermisiniz

slm_nz

slm_nz

Üye
wap ayarlarını ( vodafone )

canançelik

Üye
arkadaşım bende nerdeyse 1 senedir bu telefonu kullanıyorum ama hala eposta hesap ayarlarını yapamadım varsa bi bilginiz yardımcı olabilirmisiniz lütfen.olumlu yada olumsuz cevap verirseniz sevinirim ..

furko129

Üye
vodafone internet ayarlarını nasıl yapcaz ??

yusufcan asdasd

Üye
:ehelink sökmü:ağlarım:

icwum

Üye
arkadaslar merhaba telefonu alalı 1ay oluyor gayet memnunumda daha oncekı telefonlarım telefon sessızdeyken bıle alarm seslı calardı bu telefonda bunu nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevınırım..

cukkacı

Üye
telefonu bugün aldım şeyi sorcam media markt ten baktıgımda menü darklıydı telefonu açınca sıralama gibi oldu yani yukardan aşagıya liste halinde halbuki diğer menü şeklinde resimlilerdi yani mesajlar üstünde mektup vardı anladın sen onu...

RaP_FB

Üye
telefonu bugün aldım şeyi sorcam media markt ten baktıgımda menü darklıydı telefonu açınca sıralama gibi oldu yani yukardan aşagıya liste halinde halbuki diğer menü şeklinde resimlilerdi yani mesajlar üstünde mektup vardı anladın sen onu...

Hattınızı taktıktan sonra menünün düzelmesi lazım.

audio3334

Üye
ustam bu telefonun e posta ayarını nasıl yapacağım bana adım adım anlatırsan çok sevaba geçersin

kanka_240

Üye
kardeş birini arayınca karşı taraftan gelen ses çok az bunu ayarlaya biliyomuyuz

-illegal

Üye
Opera mını otomatık olarak yönlerdiriyor. Eğer yönlendirmezse 3.2'yi indir

Takipçi Satın Al

Üst Alt