fena..ben okuyorum hala.o bahsettiğim katiller de Warren Hoyt ve Andrew Capra bu seriden.:djokerin tarzını hep garipsemişimdir derdi ne acaba![]()

bende sana dalarım ağa sen beni tanıyonmu erkeksen gelsene adres vereyim:d
Bak bunun cevabını Joker'in kendi sözünden verim sana
" Ben arabaları kovalayan köpek gibiyim. Eğer yakalasam bile ne yapacağımı bilmem. Anlarsın ya… Ben sadece yaparım. ”...
derim bende her suçlunun bir hatası vardır jokerin tuzağa düşeceği tek hata onun gibi olmaktır
umarım birşey olamayan sıfır insanlar,izlerlerse jokeri çok şey ögrenirler...bende sana dalarım ağa sen beni tanıyonmu erkeksen gelsene adres vereyimderim bende her suçlunun bir hatası vardır jokerin tuzağa düşeceği tek hata onun gibi olmaktır
![]()

Necmati™;3050891' Alıntı:hepside çok yakışıklıı![]()
farklı bir yaklaşım 
ben bunu öğrendim bir suçluyu yakalamak istiyorsan onun gibi yapıcaksın adaletli yakalamaya kalkarsan onun hilelerine düşersin ama onun gibi hile yaparsan onun suçunu tespit edersin şimdiki ler suçlular üzerinde böyle yöntemler uyguluyor ve gayet güzelumarım birşey olamayan sıfır insanlar,izlerlerse jokeri çok şey ögrenirler...
Sana hata gıbı gozuken bana hata gibi gözükmez,tıpkı milyonlarca insan gibi...![]()

farklı bir yaklaşım
![]()

ben buna katılıyorum..suçluyu kendi silahıyla vurmak gibi bir şey.tuzakben bunu öğrendim bir suçluyu yakalamak istiyorsan onun gibi yapıcaksın adaletli yakalamaya kalkarsan onun hilelerine düşersin ama onun gibi hile yaparsan onun suçunu tespit edersin şimdiki ler suçlular üzerinde böyle yöntemler uyguluyor ve gayet güzel![]()

derdiniz ne sizinNecmati™;3054971' Alıntı:

bişey biliyoruzda söylüyoruz.ben buna katılıyorum..suçluyu kendi silahıyla vurmak gibi bir şey.tuzak![]()