My Girl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesx86

Üye
    Konu Sahibi
My Girl
Her erkeğin iphonunda olması gereken app :)

Resimler ve videolardan sonra buyrun bu da linki :)

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike ", EroL ve kemal21

zıpcık

Üye
süper emeğine sağlık...

cptalperen

cptalperen

Üye
:tşk:

kemal21

kemal21

Üye
bu ne yaaa

kemal21

kemal21

Üye
Zaten anladım ya amac şaşkınlık belirtmekti

kemal21

kemal21

Üye
Daha indirirken bır sok daha yasadım zaten 95 mb boyutla :ehe

futbol123

futbol123

Üye
:yavrum: hemen yüklüyorum:ehe

madalimert

madalimert

Üye
teşekkürler ama iphone 2g 3.1.3'te açılmıyor :(

wairhumer

wairhumer

Üye
ya beyler ben bunu telefona nasıl yukleyecegım ?

enesx86

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım buraya yazarsak sığmaz sen en iyisi forumda biraz araştır daha detaylı bulabilirsin

wairhumer

wairhumer

Üye
arkadaşım buraya yazarsak sığmaz sen en iyisi forumda biraz araştır daha detaylı bulabilirsin
yer cok anlatmak ıcın usenıyorum dıyorsan o ayrı mesele yardım etmek ısteyen bırı cıkar dıye yazdım arastırmadan msj atmıyorum amacım post kasmak degıl yardıma ıhtıyacım var wınscp fln bahsedıyorsan konuda yazan herseyı harfıyen yaptım ama olmadı menuye hıc bırsey gelmedı baska bır yolunu arıyorum

enesx86

Üye
    Konu Sahibi
yer cok anlatmak ıcın usenıyorum dıyorsan o ayrı mesele yardım etmek ısteyen bırı cıkar dıye yazdım arastırmadan msj atmıyorum amacım post kasmak degıl yardıma ıhtıyacım var wınscp fln bahsedıyorsan konuda yazan herseyı harfıyen yaptım ama olmadı menuye hıc bırsey gelmedı baska bır yolunu arıyorum

üşenmekle ilgilisi yok. eksik bişi sölerim yanlışlık olur daha net bilgiyi forumdan bulabilirsin. wınscp ile ilgisi yok. telin jb li ise kabloyla itunes tan direk apps içine sürüklersen yüklenmiş olur

wairhumer

wairhumer

Üye
jblı olmasına jblı fakat dedıgınız sekılde atınca dıger uygulamalar sılınıyor :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt