ben çok kızarım böyle şeylere!!köpek tokatlamak çok zevkli
hiç denemedim ama öyleymiş![]()
arada tokat at![]()
pitbull yasaklandı diye biliyorumSen onu pitbull a yapsana
ki zaten ona köpek denmez.yani ben demiyorum.ben çok kızarım böyle şeylere!!

dayak yemekten hoşlanıyor mu? ilk kez duyuyorum bu saçmalığı Burak..hayvanlara vurulur mu yaçoğu köpek dayak yemekten hoşlanıyor![]()

1) sen uyumaya gitmemiş miydin ?oyunda attığım iftira sanırım doğru çıkacak
2) senin bir de kedin var değil mi yanlış görmediysem konuyu gördüğüm anda kaybettim sonra araya birseyler girdi bakamadım
3) köpeği bile siyah beyaz yaw![]()

evet kedim de var ama o eskiden çalıştığım yerdeydi.hala orada o deli kedi 
dışarıya mecbur kalmadıkça beni çıkar demez bilirki işten geldiğim için ya yorgunum ya moralim yoktur
tabi ben ihmal etmem ne kadar kötü birgün olsada onu 3 günde bir sokağa çıkartırım bir keresinde dedim acaba kaçgün dayanır 13 gün sokağa çıkmadı 14 gün beni sabah uyandırdı çıkar dedi hemde pazar günü uyku günümde
yani işe yarıyo mesafeli olacaksın oyun zamanı belirle istediğin kadar cıvıt ama şunuda eğer anlıyorsa belirt sadece oyun zamanı senle mesafeleri kaldırırım oyun bittimi sen eski konumuna dönersin eğer anlıyorsa söle ki %90 anlıyordur sana belli etmez
çok tatlıdır oNecmati™;2992315' Alıntı:Tatlıymış sağol Pınar..

ben bizim köpeği sürekli terlikle kovalardım her sözümü anlıyor ve direkmen uyguluyor arada belli bir seviyemiz var ben oyun zamanı zaten cıvıtırım ama oyun bittiği anda çok iyi bilirki eski belirli mesafemizi koruyorumdur yani bana saçma şeyleri oyun zamanı yapar tabi oyun zamanıda ben istediğim zaman olurdışarıya mecbur kalmadıkça beni çıkar demez bilirki işten geldiğim için ya yorgunum ya moralim yoktur
tabi ben ihmal etmem ne kadar kötü birgün olsada onu 3 günde bir sokağa çıkartırım bir keresinde dedim acaba kaçgün dayanır 13 gün sokağa çıkmadı 14 gün beni sabah uyandırdı çıkar dedi hemde pazar günü uyku günümde
yani işe yarıyo mesafeli olacaksın oyun zamanı belirle istediğin kadar cıvıt ama şunuda eğer anlıyorsa belirt sadece oyun zamanı senle mesafeleri kaldırırım oyun bittimi sen eski konumuna dönersin eğer anlıyorsa söle ki %90 anlıyordur sana belli etmez
![]()
zeki hayvanlar..senden benden daha zeki ben olsam itaat etmezdimzeki hayvanlar..

eminim öledirSenden zekimi bilmem ama benden değiller![]()