micro sd şifre kırma

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
ne diyo bu ya kardeşim burası bi paylaşım sitesi ise ya bunun çözümünü bise sölicem yada suscan biz burada mağduruz maxicep üyesi olarak bizim son çaremiz telefoncudur bunu hiçbir zaman unutma :off:

bymen07

Üye
arkadaşlar ben size yardımcı olayım öncelikle hafıza kartınızdaki dosyaları kurtarmanın iki yolu var bunlardan biri,telefonunuzu bilgisayarınıza baglayacak usb kablonuz varsa nokia pc suite programını kurup açtıktan sonra önemli dosyalarınızı bilgisayarınıza kopyalayıp kartı telefonda biçimlendirdikten sonra dosyalarınızı tekrar karta geri yüklemektir ( şifreli hafıza kartlarını kart okuyucular görmez ama nokia pc suit görür ve dosyalarınıza ulaşabilirsiniz )
2.yolu ise , kart okuyucunuza hafıza kartını takın sonra USB Image Tool programını çalıştırın ve Backup yazan yere tıklayıp isim verdikten sonra programın H.kartınızın yedegini almasını bekleyin,
program H.kartınızın yedegini img uzantısı olarak klasöre kaydedicek , USB Image Tool u kullanarak kaydettiginiz img uzantılı H.kartınızın yedegini ancak winimage programını kullanarak açabiliriz
winimage programını açın dosya yazan yere tıklayıp aç yazan yerden img uzantılı H.kartınızın yedegini bulup açın bütün dosyalarınızı göreceksiniz zaten :) sonra yedek dosyası yazan yere tıklayın ve dosyaları bilgisayara kaydet,e tıkayıp dosyaları bilgisayara yedekleyin
H. kartınızı telefonunuzda format attıktan sonra tekrar dosyaları geri atabilirsiniz
NOT: size lazım olan USB Image Tool ve winimage programlarını zipten çıkartarak kullanmaya başlayabilirsiniz kurulum gerektirmezler diger konuda kart okuyucular şifreli yada bozuk yada açılmayan bütün hafıza kartlarını tanımaz bile ama USB Image Tool bunları tanıyıp yedegini almanız için yapılmıştır dolayısıyla çogu bozuk yada şifreli H.kartlarını USB Image Tool programı kullanarak yedekleyip sonra Restore tuşuna basıp aynen geri yükleyebilirsiz
bildiklerim bunlar ama yardımcı olmaya çalışırım

program link

ares41

Üye
çözdüm saol... süpersin.... 2 gündür kafayı yiyordum...

masar01

Üye
arkadaşlar ben size yardımcı olayım öncelikle hafıza kartınızdaki dosyaları kurtarmanın iki yolu var bunlardan biri,telefonunuzu bilgisayarınıza baglayacak usb kablonuz varsa nokia pc suite programını kurup açtıktan sonra önemli dosyalarınızı bilgisayarınıza kopyalayıp kartı telefonda biçimlendirdikten sonra dosyalarınızı tekrar karta geri yüklemektir ( şifreli hafıza kartlarını kart okuyucular görmez ama nokia pc suit görür ve dosyalarınıza ulaşabilirsiniz )
2.yolu ise , kart okuyucunuza hafıza kartını takın sonra USB Image Tool programını çalıştırın ve Backup yazan yere tıklayıp isim verdikten sonra programın H.kartınızın yedegini almasını bekleyin,
program H.kartınızın yedegini img uzantısı olarak klasöre kaydedicek , USB Image Tool u kullanarak kaydettiginiz img uzantılı H.kartınızın yedegini ancak winimage programını kullanarak açabiliriz
winimage programını açın dosya yazan yere tıklayıp aç yazan yerden img uzantılı H.kartınızın yedegini bulup açın bütün dosyalarınızı göreceksiniz zaten :) sonra yedek dosyası yazan yere tıklayın ve dosyaları bilgisayara kaydet,e tıkayıp dosyaları bilgisayara yedekleyin
H. kartınızı telefonunuzda format attıktan sonra tekrar dosyaları geri atabilirsiniz
NOT: size lazım olan USB Image Tool ve winimage programlarını zipten çıkartarak kullanmaya başlayabilirsiniz kurulum gerektirmezler diger konuda kart okuyucular şifreli yada bozuk yada açılmayan bütün hafıza kartlarını tanımaz bile ama USB Image Tool bunları tanıyıp yedegini almanız için yapılmıştır dolayısıyla çogu bozuk yada şifreli H.kartlarını USB Image Tool programı kullanarak yedekleyip sonra Restore tuşuna basıp aynen geri yükleyebilirsiz
bildiklerim bunlar ama yardımcı olmaya çalışırım

program link

usta bennim 8 gb lik hafıza kartı şifreri bu dediğin programı indirdim ama H.Kartı okuyucuya takıyom ama pc okumadığı icin verdiğin USB Image Tool programındada okunmuyor başka pcde de denedim yine aynısı oluyor sebebi nedir acaba bi yardım edermisin ?

anll35

Üye
s 60 modellerine takıp biçimlendirin ben öyle yaptım 5800 da yaptm

skpOne

Üye
vern bana yapım ben:)

senolxipek

senolxipek

Üye
arkadaşlar herşey boş hafıza kartlarının şifresı kırılır ama içindekiler gider kart kulanıma girer bu böyle :box

--------------- Ekleme ---------------

arkadaş kesin cözüm nokia (n73) micsd n73 ce göre olan ara aparatı var minisd oluyo micro takıcan hafıza kartını n73'e takın şifre isticek iptal edin sonrada menüden hafıza kartını bulun biçimlendir dicen kartın arızalı degilse hemen biçimlendiriyo ama ÖNEMLİ İÇİNDEKİLER SİLİNİYOR BİLESİNİZ ama yinede kartınızı kullana biliyosunuz biçimlendirmek için şifre istemez n73 hayırlı olsun arkadaşlar:box

ErraynN_

ErraynN_

Üye
banlayın pls sunu bu nasıl iş

romantik_boyyy

Üye
Merhaba arkadaşalar ben mini sd kartıma şifre koydum ama daha sonrasında şifreyi unuttum hafıza kartını kart okuyucuya takınca bilgisayarda gözükmüyor ama telefona takınca hafıza kartını şifreli olarak gösteriyor. Bi yardımcı olursanız minnettar olurum bu arada hafıza kartı 2gb. Eğer elinizde bi proğram varsa çok mutlu olacam şimdiden teşekkürler.

s4nsur

s4nsur

Üye
sirayla bu aşamaları takip et 6300da hafıza kartı şifreni öğren
Maxicep.com - !!!hafıza kartı şifreni kendin kır!!! 1-usb kablosuyla ya da bluetoothla FileExplorer.v3.0_TR uygulamasını telefonunuza atın.
2-hafıza kartını takın.
3-uygulamayı çalıştırdıktan sonra ayarlar kısmına girin orda kodu kendiniz belirleyin.
4-belirlediğiniz şifre hafıza kartı şifreniz olacak.
işte bu kadar... programı biraz kurcalayınca oluyor

spoiler

Üye
beyler yapacak bişey yok takın bir s60v3 telefona biçimlendirin gitsin. başka türlü çok zor ben çözüm bulamadım şahsen.

oztas47

oztas47

Üye
her şeye çözüm buluyolar bi buna bulamıyorlar :s

HELL_MAN633

Üye
Benimde 2gb micro sd kartim shifre istiyor. buna hic kimse cevap vermiyor, ama kendim bir yol bulucam. sizlere 1 meslehet kartrider var yalniz farmat atmaq uchun, karti ona takib farmat atin, ve sonra ( Card Recovery ) programi ile pozulan fayllari geri qaytarin.. ama mende o kartrider olmadigina gore....

bülent_06

Üye
slm sorunu olanlar bi deneyin derim symbian işletim sistemli telefona takın nokıa e50 yada n73 de olabilir yalnız n73 için mni sd micro sd dönüştürücü adaptör gerekli okutmak için e50 de direk takabilirsiniz hafıza kartını bir zamanlar n70 kullanırken bi programla halletmiştim hafıza kartımda şifre wardı MMCPwd diye bir program isterseniz o şekilde bi deneyin derim ben denemedim micro sd için ama umarım olur program linki http://www.maxicep.com/s60-maxicep-...esini-unutanlar-icin-mmcpwd-turkce-66104.html

Takipçi Satın Al

Üst Alt