Beraberliğe en çok Polat sevindi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beraberliğe en çok Polat sevindi
Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe ile berabere kaldığı maça en çok sarı-kırmızılı ekibin Başkanı Adnan Polat sevindi..








Galatasaray, Kadıköy'deki derbide 10 yıllık kötü seriye son verince, doğal olarak buna en çok sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat sevindi.

G.Saray'ın şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinde kalmasının yanısıra son olarak Ali Sami Yen'de Ankaragücü'nden 4 gol birden yiyerek mağlup olması, sarı kırmızılı camianın kongre kulislerini harekete geçirmeye başlamıştı.

Adnan Polat'a muhalif olan birçok üye, Fenerbahçe'ye farklı kaybedilmesi halinde olağanüstü kongre için girişimlerini hızlandıracaktı.

Sarı kırmızılı camianın içinden sızan haberlere göre Polat muhalifleri harekete geçmek için F.Bahçe maçını beklemeye başlamıştı. Son 3 yılda futbol takımının aldığı başarısız sonuçlar, teknik adam değişiklikleri ve sportif direktör Adnan Sezgin'in görevine devam etmesi muhalefet hareketini hızlandıran etkenlerdi.
Ankaragücü yenilgisi sonrası başkan Adnan Polat ve arkadaşları 3 gün içerisinde Rijkaard'ın görevine son verip, Hagi'yi teknik direktörlüğe getirmesiyle adeta suyun akışı yön değiştirdi.

Futbol kamuoyunun büyük çoğunluğu F.Bahçe'nin, Arda, Baros, Kewell gibi önemli yıldızlarından yoksun G.Saray'ı farklı yeneceğini düşünüyordu.

Ancak George Hagi& Tugay Kerimoğlu birlikteliği G.Saray'ın Kadıköy'de oynanan derbilerdeki makus talihi tersine çevirdi. G.Saray 0-0 beraberlik ile moral buldu.

Ancak başkan Adnan Polat bu beraberliğe galibiyet kadar sevindi. Aksi halde sarı kırmızılı camiada kendisine karşı her geçen gün artan muhalefet karşısında, Polat'ın sıkıntısı daha da artacaktı.
 


haltie

haltie

Üye
biraz rahatlattı polatı belki ama kalıcı olamaz galatasarayı getirdiği durumlar ortada.
 
zaza

zaza

Üye
biz beraberliğe değil takımın hagi ile çıkışa geçmesine sevindik yoksa akşam beni görmeliydiniz isyanım vardı:ehe

--------------- Ekleme ---------------

biraz rahatlattı polatı belki ama kalıcı olamaz galatasarayı getirdiği durumlar ortada.
o zamanın kadro değeri 15-20 milyon olan o mütevazı galatasarayla süper lig ikinciliği ve farklı bir türkiye kupası kazandıran hagi şimdi ise 100 milyon avro lara dayanan takımla kim bilir ne yapmaz:naughty:
 
haltie

haltie

Üye
iş kadro değerine kalsaydı:ehe
 
zaza

zaza

Üye
iş kadro değerine kalsaydı:ehe
işte ben onu demiyorum o zamanlarki futbolcular yıldız değildi bir ribery vardı oda kaçtı artık kim tehdit ettiyse 5-1 den sonra yani demem o ki o zamanlarki oyuncular o kadar iyi olmamasına rağmen neler yaptı şimdi ise sıkıntı çekmez yıldızlar var:naughty:
 
arslansem

arslansem

Üye
Az bi nefes aldı ama kurtulması zor bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt