Samsung s5233 star

Sponsorlu Bağlantılar

mertert

Üye
samsung star aldım 1ay oluyor kullanımı basit mesaj yazarken harfleri kendin yazıyosun 3.2 megapiksel kamera bnde wifi var ama ona karışmam siz bilirsiniz kablosuzdan bağlanırsıınız - olarak flaşı yok.

soulburning

Üye
ağım şahım bi tel deyil ama tam bir interne telefonu tek sorun flaş olmaması oda çok önem deyil başka bi sorunu yok

Sheckhin

Üye
2 gün önce WIFI modelini aldım gaye güzel telefon. Bazı arkadaşlar sadece Toshiba hafıza kartını okuduğunu söylemişler telefonun. Öyle bir şey yok. Kingston 4GB aldım ve sorunsuz kullanıyorum şu anda. Çok memnunum telefondan. 3G zaten işime yarayan bir şey değil dolayısıyla işimi wap ile de görebilirim ihtiyacım olan zamanlarda.

Artıları

Dokunmatik ekranı çok kolay algılıyor.
Mesaj yazmak çok rahat ve eğlenceli
Menüler başta sıkıntı ama alıştıktan sonra çok rahat geliyor.
WIFI olması işime çok yarayacak.
Bataryası çok iyi. 2 gündür sürekli sağını solunu kurcalıyorum, hep açık ve 1 çubuk bile düşmedi.

Eksileri

Speaker kalitesi biraz daha iyi olabilirmiş.
Kamerası 3.2 mp olmasına rağmen çok kaliteli değil. (Zaten fotoğraf makinesi amacıyla kullanmanın manası da yok)
Valla daha fazla eksisi yok :)

1 yıllık kaskosuyla beraber Kocaeli N-City Gold'dan 500 TL'ye aldım. Sadece telefonun fiyatı 450 TL.

flowers979797

Üye
bence hiç boşuna samsung star alıp paranızı çarçur etmeyin.zaten bu telefonun modeli eskidi.yeni modeller çıktı.mesela samsung lindy bunlardan biri.3.2 mp kamera-3G-wifi-gülücük yakalama-yüz tanıma-gps desteği...daha birçok özelliği var bende 4nisan2010pazar günü aldım capacity teknosadan.ayrıca bir arkadaşımızın dediği gibi fiyatı 1000tl olmuyor.ben bunu 499tl+4GB hafıza kartı hediyesiyle aldım.ayrıca dokunmatiği de süper.masaüstünü de istediğiniz gibi döşüyosunuz

Sheckhin

Üye
@flowers

Kıyasladığınız telefonlara dikkat ediniz ve alacak kişileri yanıltmayınız lütfen. Saydığınız özelliklerden sadece gps ve 3G özelliği samsung starda yok ve lindy e göre 100 TL daha ucuz. Hayatınızda kaç kere GPS ya da 3G kullanacaksınız acaba? şahsen ben star sahibi olarak daha 1-2 kere dışında WIFI bile kullanmadım. İş adamıysanız zaten iphone alırsınız. Onun dışında fiyatına göre fayet uygun bir telefondur Star. 2 aydır kullanıyorum. TEk bir sorun bile çıkarmadı ve istediğim her özelliği mevcut. Bence insanları yanıltmaktan vazgeçin. Herkesin telefondan beklediği özellikler farklıdır.

ekrem914

ekrem914

Üye
ya bu samsung star foto çekerken gülücük yakalama özelliğinin bi ayarı mı var nasıl yapıorz onu bi türlü yapamadım :S bu sitenin de biraz acemisiyim msj atarsanız sevinirm :(

inancbjk

Üye
arkadaslar bende samsung star wifi kullanıcısıyım 2 aydır acayip memnundum hicbir sorunuda yoktu fakat son gunlerde kendıne reset atmaya basladı. kendılıgınden acılıp kapanıyor. pın kodu flnda ıstemıyor. neden yapıyor anlamadım yazılım yenılemesı mı yapmak lazım daha once basına gelen var mı....

borakazim

borakazim

Üye
ya bu samsung star foto çekerken gülücük yakalama özelliğinin bi ayarı mı var nasıl yapıorz onu bi türlü yapamadım :S bu sitenin de biraz acemisiyim msj atarsanız sevinirm :(

arkadaşım kameraya giriosn kamera menüsünde sol tarafta s varçekim modu yani orda gülücük yakala yazıo ztn ;)

spouild

Üye
gelen mesajlar bit gibi gözüküyor yazı karakterini nerden değiştirebilir yardımcı olursanız sevinirim

rapimking

rapimking

Üye
wifi sonradan yüklene biliniyomu?

frkntrn

Üye
bede var baba wifi benimki samsung s5233w WiFi

bebekokokoko

Üye
1 yıl felan oldu alalı xD hiçbir sorunu yok gayet güzel ilk başta aldığımda herkes çabuk bozulur onlar ii deil felan dediler ama 1 veya 1.5 senedir bnde hiçbir sorunu yok üstelik bn bayağı bir uygulama felan yükleyip sildim yani sorunsuz ve kusursuz ... hee bu arada bnimkisi star wifi

--------------- Ekleme ---------------

wifi sonradan yüklene biliniyomu?
hayır

husopa

Üye
bende 1 yıldır kullanıyorum ilk başlarda pek bi hevesliydim ama doydum en büyük iki sorunu var şu ana kadar benim için telefonun: 1= mesaj hafızasının sınırlı olması (500) sms ile bari dolunca en alttan sırayla kendisi silseydi mesajları devir-daim gibi (nokia telefonumda vardı bu) 2= düşük pil dediği anda zırt pırt titremeye başlaması.çok uyuz bir durum. varsa bu sorunlara çare bulan arkadaşlar beni de bilgilendirirlerse sevinirim.... telefon genel olarak gayet kullanışlı ve memnunum bu sorunlarımın dışında alacak arkadaşlara KESİNLİKLE tavsiye ederim çünkü geçen gün arkadaşın kolu elime çarptı ve telefonu betona çaktım resmen, batarya bir tarafta kapak bir tarafta :D hiç bir şey olmadı eski telefonlar olsaydı şimdi yeni ekran için servisin yolunu tutmuştuk emin olun sağlam düştü yere çok şükür henüz para sıkışmamış :D

hknms

Üye
schnellmajestic arkadaşım telin yanında werilen cd yi programları yüklersen usb yoluyla nete gitebilion 5800 dada war