N900 - Modifiyeli Hildon Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N900 - Modifiyeli Hildon Paketi
PR1.2 sürümünden sonra, menüdeki yavaş kinetik hareketler ve arama arayüzünün zaman zaman bozulması gibi sorunları çözen resmi olmayan bir Hildon paketi yayınlandı. Paketin gelecek güncellemelerle de sorun çıkarmayacağı söyleniyor, zaten apt-get update işlemi yapılırsa paket eski haline dönüyor.

PR1.2 ile gelen can sıkıcı menü yavaşlığının çözülmesi iyiye işaret, arama arayüzüyle ilgili de daha önce sorunlardan bahsedilmiş ve forumumuzda başlığı açılmıştı. Bunlardan rahatsız oluyorsanız bu pakete bir şans verebilirsiniz. Yine de, bunun Nokia tarafından onaylanmamış, resmi olmayan bir dağıtım olduğunu unutmayın.

Maemo' nun açık kaynak olması sayesinde kapalı kaynak bir yazılımda yapılamayacak bir sürü şeye biri daha eklenmiş oldu.

Kurulum için ;

Kod:
root
wget http://mohammadag.xceleo.org/public/maemo/debfiles/hildon-desktop_kinetic_2.2.138-1+0m5_armel.deb
dpkg -i hildon-desktop_kinetic_2.2.138-1+0m5_armel.deb
killall hildon-desktop

Not : Komutu tamamen kopyalarsanız çalışmayacaktır, bağlantının tam adresini aldığınıza emin olun. Ya da bilgisayarınıza indirip cihazınıza gönderip yükleyebilirsiniz...

Maemo Talk! başlığı :

• Beğen
Tepkiler: ohevliyaoglu

kuavo15

kuavo15

Üye
peki deneyen varmı?

kaan dean

kaan dean

Üye
baskan xterminal kodlari girmek yeterlimi bisey yukliycekmiyiz?

--------------- Ekleme ---------------

bu arada uyumsuz paket olarak uyari cikiyor..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
X-Terminal ile uğraşmadan direk olarak .deb kurulum dosyasını indirdim. N900' attım ve kurdum. Bukadar...

kaan dean

kaan dean

Üye
uyumsuz paket olarak uyari cikiyor

fegusimir

Üye
Dediginiz linkten indirdim ve pc ye ordan da telefona attim ama program i kuramadim.modifiye paket programinin kurulumu olumsuz ve uyumlu degil diyor.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
indirdiğniza eminmisiniz ?

WitchKing

Üye
evet bendede aynı problem var :S

encafalon

Üye
xterm komutları ile yapabilirsiniz bende indirdiğim dosya ile uyumsuz paket uyarısı almıştım ama verilen komutlarla kurulabiliyor...

fegusimir

Üye
xterm komutları ile yapabilirsiniz bende indirdiğim dosya ile uyumsuz paket uyarısı almıştım ama verilen komutlarla kurulabiliyor...
peki nasil olacak yani hangi komutlari verecegiz biraz daha detayli aciklama lütfen:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kaan dean

kaan dean

Üye
mudur uygunsuzlugunu nasil gidericez bu meretin...?

CaNeRGS

CaNeRGS

Üye
peki nasil olacak yani hangi komutlari verecegiz biraz daha detayli aciklama lütfen:oke:
root
dpkg -i /home/user/MyDocs/hildon-desktop_kinetic_2.2.138-1+0m5_armel.deb
killall hildon-desktop

telefona attıktan sonra bu kodlarla yükleyebilirsiniz.. her koddan sonra enter her zamanki gibi:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar .deb dosyasını indirdim ve telefonuma kurdum. Yaşamış olduğunuz uyum sorunu falan filan yaşamadım. Tek hamlede kurdu bitti. Ne uyumundan bahsediyorsunuz anlamadım.

sanal alem

sanal alem

Üye
Arkadaşlar .deb dosyasını indirdim ve telefonuma kurdum. Yaşamış olduğunuz uyum sorunu falan filan yaşamadım. Tek hamlede kurdu bitti. Ne uyumundan bahsediyorsunuz anlamadım.

arkadaşlar doğru söylüyor uyumsuzluk var kurulamıyor diyor fakat yukardaki kodları kullanarak sorunsuz kuruluyor. paylaşım için teşekkürler. :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkada�lar do�ru s�yl�yor uyumsuzluk var kurulam�yor diyor fakat yukardaki kodlar� kullanarak sorunsuz kuruluyor. payla��m i�in te�ekk�rler. :oke:

Rica ederi :oke:

converter2

converter2

Üye
bendede güncellenemiyor uyumsuz uygulama paketi diyor

converter2

converter2

Üye
dosya yöneticisinden tıklayıp detaylara girince güncelleme mevcut ama kurulamaz yazıyor o yüzden çekindim bi kuralım bakalım (x terminal ile)ne olucak paylaşım için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt