N73 şarj sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
N73 şarj sorunu..
Mrh arkadaşlar sorun şu 17 ocak ta N73 cep telefonu aldım ancak şarj sorunu yüzünden moralim bozuk.. tl la yaklaşık 7 - 8 saat internet e takılıyorum şarj full ken 1çubuk iniyor ve diğer 6 çubuk 4 saat anca dayaniyor ,arkadaşım da da bu tl den var çok oynuyor ama 2gün falan gidiyor yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden çok sağolun..

mami24

mami24

Üye
valla bence hiç oynamadan bak kac gün gidiyor 4 5 gün giderse normaldir ama aynıysa bence servise götür

bide merakımdan 7 8 saat nasıl internete girion yani paraylamı yoksa su buluth danmı ????

cadimm

cadimm

Üye
bende mami ye katılıyorum...

eQooo

eQooo

Üye
bataryada problem vardır bence,değişik batarya kullanmayı deneyebilirsin..

projearge2

projearge2

Üye
arkadaşım batarya veya sarj hattına bi bak

acılık

Üye
benim N73 de çok pil yiyor biraz oyun oynasam 3-4 çubuk birden gidiyor sorun bizdemi acaba :coold:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar n73 pil i çabuk tüketiyor.. tL hiç oynanmadan 4gün falan gitti... Mami kardeş buluttan ben internet para vermem.. herşey için tSk ederim arkadaşlar .. tL i sErviS e götüreCeğim ..

hsncl2

hsncl2

Üye
yha bnmkide teli şarja taktım nerden taktıkysam tel de çubuk gidip gelmedi bnde şarkı indirdim gene olmadı bataryamı alsam şarj makinesi:(

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ekran ayarlarından ışık ayarlarını %40 a kadar indirin en azından günde 1 defa şarja takarsınız :ehe Symbian telefonalrın kaderide bu benm N73 de boyle şuan bile şarjda :ehe

alper3050

Üye
n73 de şarj problemi var hiçbişekilde paranızı bataryaya veya şarja harcamayın evde 3 nokia şarj var hepsinde aynı 2 de bataarya değişen bişe yok günde 1 kere şarj oluyor telefonu unuttuysanız yandınız giti arama şansınız da yok .

mentos03

Üye
aynı prıblem bendede var dün yeni batarya aldım 8 saat gitmedi şimdi bile şarjda :))

endometozon

endometozon

Üye
bende N73 kullanıyorum suana dek hıc sarj problemı yasamadım o kadar muzık dınlememe ve nete gırmeme rahmen sarjım dayanıyor :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
bende N73 kullanıyorum suana dek hıc sarj problemı yasamadım o kadar muzık dınlememe ve nete gırmeme rahmen sarjım dayanıyor :)

maalesef bende iyice arttı problem :(

--------------- Ekleme ---------------

aynı prıblem bendede var dün yeni batarya aldım 8 saat gitmedi şimdi bile şarjda :))

80tl e orijinal batarya alacağız o da olmaz 24saat şarj yatakta kumsalda :)

endometozon

endometozon

Üye
maalesef bende iyice arttı problem :(

--------------- Ekleme ---------------

80tl e orijinal batarya alacağız o da olmaz 24saat şarj yatakta kumsalda :)
sız erkeklerde cok sansızmıssınız yaaaa :aha:

endometozon

endometozon

Üye
uzgunum ama veremem bu benım sansım ;)

endometozon

endometozon

Üye
herkesın bır sansı vardır onemlı olan o sansı bulabılmektır