n95 gps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
padisah_58

padisah_58

Üye
    Konu Sahibi
n95 gps sorunu
merhaba arakdaşlar. n95 telefonum gps bağlantısı kuramıyor. daha doğrusu gps programlarını açtığım zaman üst köşede çıkması gereken uydu işareti çıkmıyor. bu nedenle gpse bağlanamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

YsF_90

YsF_90

Üye
ayarlar/ telefon/ uygulama ayarları/ konumlama / konumlama yöntemleri. buraya gir tümleşik gps seçeneği ve yardımlı gps seçeneği seçili olsun

padisah_58

padisah_58

Üye
    Konu Sahibi
bu ayarlar zaten var. ona rağmen çıkmıyor..

YsF_90

YsF_90

Üye
farklı gps programları ile denedin mi? mesela garmin yada ndrive gibi? farklı program yükleyip dene. olmuyorsa telefonun gps anteninde sorun vardır

padisah_58

padisah_58

Üye
    Konu Sahibi
denedim malesef bi sonuç alamadım. :((

ilhanbey

Üye
arkadaş uygulamalar yer konumlama konumlama yöntemleri sadece tümleşik seçili olacak.daha sonra 2 geri yap gps verisine sonra navigasyona sonra yolcu mesafesi başlat de sora seçenek uydu durumu de biti gitti bu ayarları 1 defa yapman yeterli.telefonu bağlanana kadar pencere kenarında tut (evdeysen) kesin bağlanır.:oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaş uygulamalar yer konumlama konumlama yöntemleri sadece tümleşik seçili olacak.daha sonra 2 geri yap gps verisine sonra navigasyona sonra yolcu mesafesi başlat de sora seçenek uydu durumu de biti gitti bu ayarları 1 defa yapman yeterli.telefonu bağlanana kadar pencere kenarında tut (evdeysen) kesin bağlanır.:oke:

aynı şeyleri bende söyledim ayarlar zaten yapılı diyor. sağ üst kşede uydu simgesi gözükmüyormuş. arkadaşım olmuyorsa önce telefonu yedekle format at son çare. o da yoksa anten bozuktur anca servis halleder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt