Sanal alemde Hazard kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Sanal alemde Hazard kampanyası

Avrupa Ligi’nde Lille ile oynanan maçlarda hayran kaldıkları Eden Hazard’ın Sarı-Lacivertli formayı giymesini isteyen taraftarlardan kampanya.

Fenerbahçe’yi eleyen Fransız ekibinde forma giyen Belçikalı yıldıza hayran kalan Sarı-Lacivertliler, Eden’in mutlaka kadroya dahil edilmesi için harekete geçti.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın transfer listesinde bulunan ancak bir süre önce kulübü Lille ile sözleşme yenileyen Hazard’ın transfer edilmesi yönündeki isteklerini, kulübü telefon ve mail yağmuruna tutarak gösteren taraftarlar, bununla da yetinmeyip, sanal alemde özel bir sayfa hazırladı.

hazardtofenerbahce.com isimli bir sayfa hazırlayan Sarı-Lacivertliler, “We Want Eden Hazard at Fenerbahçe. Fenerbahçe board, Aykut Kocaman, Bring us Eden Hazard!!! Fenerbahçe Yönetimi ve Sayın Aykut Kocaman, lüften HAZARD’I YUVAYA GETİRİN” diyerek Başkan Aziz Yıldırım’a çağrıda bulundu.

Kısa sürede 13 bin ziyaretçi
Belçikalı yıldız için hazırlanan bu özel sayfayı kısa sürede 13 bini aşkın kişinin ziyaret ederek, Hazard’ın transferine destek verdiği belirlendi. Hazard, Fenerbahçe’nin yanı sıra, Chelsea, Manchester United, Juventus, İnter, Real Madrid gibi ünlü kulüplerin de transfer listesinde bulunuyor.

Hkn's

Üye
çok iyi bir topcu ama Özerden fazla farkı yok Özerin üzerine biraz daha cok gıdılırse bundan ıyı topcu olur

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
taraftarda iyi izlenimler bırakmış :ehe

Hkn's

Üye
halit valla 2 3 vıdeosunu koyuyorlar ordan bakıyorlar
taraftarda ne ızlenım bırakması yalan soyluorlar
lille macında bızım taraftar ne dusunuordur alla bılır hazard hangısının dıkkatını ceker
ama ben fransadan takıp ettım ıyı oyuncu ama özerın kopyası

Necmati

Necmati

Üye
bence Türkiye ligi kalitesine göre bi oyuncu o kadar abartılacak özellikleri yok :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
belli olmaz bende izledim sağlam duruyordu oynar bizim ligde

Hkn's

Üye
bızım ligde cok rahat oynar kalite var :) anlatmak istedigim Özer Hurmacının kopyası :) yada 1 kumaş üstü

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bence haklısın keşke özere şans verilsede gösterse adam kendini

Hkn's

Üye
bu sene verilecek yeterince
Özer Hurmacı keşfeden kişi Aykut Kocaman fenere getırınde o bu sene özerin senesi olablir..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aykut hocanın işi çok zor ya

leospotin

leospotin

Üye
bence gelirse bize çok katkısı olur.İnşallah bu sezon herşey çok güzel olur bizim için.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
konu ile ilgili açıklama okumadım daha :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
İyi ve genç bir oyuncu. Yürüyüş bile yapılacağı Facebook gruplarında duyuruldu.

Hkn's

Üye
bence krasiç gelecek gibi
bu gelirse pek fazla sevınmem

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
galatasarayda devredeymiş bu oyuncu için

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hazard papucu Yarım Çık dışarıya oynayalım :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe hazard kayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt