Nokia 5230 Sorun Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gunayselim94

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Sorun Yardım Lütfen
arkadaslar ben nokia 5230 kullanıcısıyım telefonuma hiç bir türlü oyun tema vb.yukleyemıyorum calıstırmıyor mu ne gecen bide opera mini 4.2 yukledım yarısında su hatayı verdi. internet to the problem felan bunun cevabını arıyorum bilen warsa simdiden tesekkurler.....

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ayarlar-uygulama yöneticisi-yükleme ayarlatından yazılım yüklemeyi tümü yap sertifika sorununu bayağı ortadan kaldırıyor jar. uzantılılar için bende jar. uzantılı uygulamalar yüklemede yarıya gelince hata veriyordu hard format attım düzeldi

WastabMan

WastabMan

Üye
Tema, oyun, uygulama vb. programları atarken telefon modeline uygun olup olmadığına dikkat etmelisin. Ve telefona atarken ince ayarları kaçırmış olabilirsin.

gunayselim94

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar-uygulama yöneticisi-yükleme ayarlatından yazılım yüklemeyi tümü yap sertifika sorununu bayağı ortadan kaldırıyor jar. uzantılılar için bende jar. uzantılı uygulamalar yüklemede yarıya gelince hata veriyordu hard format attım düzeldi

Kardes ayarlarım saten oyle ama yinede saol

Revengeful

Emekli Yönetici
bu bölümde fazla yardım alamazsın

kalemen

Üye
arkadaşlar bende 5230 kullanıcısıyım özelliklerde e-mail desteği yok diyo yani ben msn yuklesem çalıştırmazmı bi sorum daha var benım hareket sensorum çok yavaş yan cevirince örneğin mesajda q klavye geç oluyo bikkaç kere dusurmustum acaba ondan dolayımı teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt