5800 V50 Yüklyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
obizin

obizin

Üye
    Konu Sahibi
5800 V50 Yüklyemiyorum
Bilgisayarım V50 güncellmesini görmüyor hala V40 ı gösteriyor ne yapabilirim

• Beğen
Tepkiler: akulata

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
SoftWare updater'i ve OviSuite'i güncelle en son sürümünü indir. Böyle olmazsa Nemesis ile Product code'u değiştir. Kullandığın product code v50 desteğini henüz sağlamıyordur.

judi12

Üye
bnde ilk denemelerde yükleyemedim ama biraz uğraşınca falan oluyo
aysıca v50 çok güzel tel şu an daha kullanışlı

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
kırmızı alacağım v50 görür inş yoksa teknikservise attırmak zorunda kalacağım..Siyahlar görüyoda bu kahverengi-kırmızı neden görmüyor yahu deli ederler adamı bu nokiaa..

nereyegidiyoruz

Üye
yha afedersnzz ben yenymmm 5800 kullanıyrmmm bana v40 v50 nedir söyler msnzzz... özel mesaj atrsanzz daha çok sevnrrmmm

orhaan48

orhaan48

Üye
Bilgisayarım V50 güncellmesini görmüyor hala V40 ı gösteriyor ne yapabilirim
arkadaşım neden zor yolu seçiyorsunuz anlamıyorum 5800 mükemmel ötesi bir cihaz bırak bilgisayardan uğraşma bak al eline cihazını yani telefonunu yıldız kare 4 sıfır kare yap daha sonra seçenekler güncelleme kontrol et tıkla senden internet bağlantısı isteyecek devam et varsa wifi kullan yoksa şebeke internetini kullan korkma fazla yazmaz internet bağladında sana v 50 sürümü var güncellensinmi sorar onay ver ve hiç cihaza dokunmadan güncellemenin bitmesini bekle maksimum 5 dakika ama bu süre içerisnde kesinlikle telefonda çağrı falan cevaplama ve 5 dakika sonunda cihaz kendini resetler ok cihazın v50 oldu güle güle kullan ok bu kadar kolay bırakın pc ile uğraşmayı bunlar zor yollar:aha::aha::aha::aha::aha::aha:

kazim78

Üye
süpersin yaa.. çok teşekkürler

tuşbaşehri

Üye
çok teşekkürler süpersin

hasankoylu

Üye
teşekkürler. telefon üzerinden yapmak gerçekten çok pratik oldu.

orhaan48

orhaan48

Üye
süpersin yaa.. çok teşekkürler
bir şey değil yardımcı olduysam ne mutlu

--------------- Ekleme ---------------

çok teşekkürler süpersin
sende saol güle güle kullan ve unutma nokıa ailesi büyük bir ailedir ve kalite burda

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler. telefon üzerinden yapmak gerçekten çok pratik oldu.
sende saol bazı arkadaşlar pc ile yapıo ve beyin patlatıolar bazı konulardan bi haber arkilerde yok pc daha sağlıklı gibi sallıolar alakasız konular nokıa cihazınız varsa dünyanın şanslı insanları arasındasınızdır.

cccumbaba

Üye
paylaşım için teşekkürler

ramazank

Üye
slm lar arkadaşlar bende tel almayı düşünuyorum sizce 5800 alayımmı sorunlar var diyolar ama kafam karışık kullananlar tavsiye ediyormu cihazın kamerası nasıl benim için foto ve müzik önemli ne dersiniz alayımmı

orhaan48

orhaan48

Üye
slm lar arkadaşlar bende tel almayı düşünuyorum sizce 5800 alayımmı sorunlar var diyolar ama kafam karışık kullananlar tavsiye ediyormu cihazın kamerası nasıl benim için foto ve müzik önemli ne dersiniz alayımmı
arkadaşım öncelikle isteklerinle orantılı eğer hayatımda değişiklik olsun diyorsan nokıa 5800 mükemmel ama yok ben sadece aldığım telefonda aynı özellikleri kullanırım öle idare ederim diyorsan 5800 sana göre değil çünkü bu cihaz enerji ister, herdaim günceldir yani isteklerle orantılı monoton hayatı sevmez bu cihaz. bu arada sorun var diyenlere gelince monoton hayatta yosun tutmuş bir yaşamda yenilikci hayata karşı çıkanlar veya bu cihazı kullanmasını bilmeyenler herşeyden önce bu cihaz teknolojik bilgi ve tecrübe ister :d::d:

cemal344

Üye
Telefon üzerinden yapın tabi önce yedeklerinizi alın hafıza kartını çıkartın yükleyin iş bitince telefona reset atın tabi kartada olsun bitsin.

akulata

Üye
ben güncelledim gayette memnunum

ramazank

Üye
slm arkadaşlar ben nokia 5800 almayı düşünyorum nette video incelemesinde kamerası 3.2 diger 3.2 den kötü dediler ayrıca video cekerken atlamalar oluyormuş cekerken fark edilmiyor ama hafızaya bozuk kaydediyor muş 5800 kullananlar bu söylenti doğru mu kafamı karıştırdı benim için önemli olan foto ve mizik en cokta net sizin görüşleriniz nelerdir 5800 bana uygun mu

4Phust

Üye
arkadasım kac tl gider bu telefondan yüklersek benımde görmüyor suan v31 deim bende geri kaldım bu aralar :) yardımcı olursanız sevınırım

xxpress

xxpress

Üye
orhaan48 kardeşim senin dedihin gibi denedim hem de defalarca olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt