arkadaşım neden zor yolu seçiyorsunuz anlamıyorum 5800 mükemmel ötesi bir cihaz bırak bilgisayardan uğraşma bak al eline cihazını yani telefonunu yıldız kare 4 sıfır kare yap daha sonra seçenekler güncelleme kontrol et tıkla senden internet bağlantısı isteyecek devam et varsa wifi kullan yoksa şebeke internetini kullan korkma fazla yazmaz internet bağladında sana v 50 sürümü var güncellensinmi sorar onay ver ve hiç cihaza dokunmadan güncellemenin bitmesini bekle maksimum 5 dakika ama bu süre içerisnde kesinlikle telefonda çağrı falan cevaplama ve 5 dakika sonunda cihaz kendini resetler ok cihazın v50 oldu güle güle kullan ok bu kadar kolay bırakın pc ile uğraşmayı bunlar zor yollarBilgisayarım V50 güncellmesini görmüyor hala V40 ı gösteriyor ne yapabilirim

bir şey değil yardımcı olduysam ne mutlusüpersin yaa.. çok teşekkürler
sende saol güle güle kullan ve unutma nokıa ailesi büyük bir ailedir ve kalite burdaçok teşekkürler süpersin
sende saol bazı arkadaşlar pc ile yapıo ve beyin patlatıolar bazı konulardan bi haber arkilerde yok pc daha sağlıklı gibi sallıolar alakasız konular nokıa cihazınız varsa dünyanın şanslı insanları arasındasınızdır.teşekkürler. telefon üzerinden yapmak gerçekten çok pratik oldu.
arkadaşım öncelikle isteklerinle orantılı eğer hayatımda değişiklik olsun diyorsan nokıa 5800 mükemmel ama yok ben sadece aldığım telefonda aynı özellikleri kullanırım öle idare ederim diyorsan 5800 sana göre değil çünkü bu cihaz enerji ister, herdaim günceldir yani isteklerle orantılı monoton hayatı sevmez bu cihaz. bu arada sorun var diyenlere gelince monoton hayatta yosun tutmuş bir yaşamda yenilikci hayata karşı çıkanlar veya bu cihazı kullanmasını bilmeyenler herşeyden önce bu cihaz teknolojik bilgi ve tecrübe isterslm lar arkadaşlar bende tel almayı düşünuyorum sizce 5800 alayımmı sorunlar var diyolar ama kafam karışık kullananlar tavsiye ediyormu cihazın kamerası nasıl benim için foto ve müzik önemli ne dersiniz alayımmı