Volkan patladı, uçuşlar iptal! Fenerbahçe 1 - Beşiktaş 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Volkan patladı, uçuşlar iptal! Fenerbahçe 1 - Beşiktaş 0



F.Bahçe Beşiktaş`a Havlu Attırdı

Fenerbahçe dev derbiyi kazandı, Beşiktaş'a havlu attırdı !.. Derbinin daha 2. dakikasında Alex Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirirken, maçın kader adamı Volkan Demirel oldu. Sarı lacivertlilerin yıldız file bekçisi, bobo'nun penaltısında patladı, Kara Kartal'a uçuş fırsatı tanımadı !..




Karşılaşmaya, stadı dolduran taraftarlarının desteğiyle baskılı başlayan Fenerbahçe, henüz 2. dakikada Alex'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Rakibi karşısında ilk 15 dakika etkili olan sarı-lacivertliler, 13. dakikada Güiza ile önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk 15 dakikadan sonra temposunu düşüren Fenerbahçe, sağda Gökhan Gönül ve solda Özer ile etkili olurken, 40. dakikaya kadar rakip kalede önemli bir pozisyona giremedi. İlk yarıda savunmasında rakip forvetlere geçit vermeyen sarı-lacivertlilerde, 40. dakikada Özer'in getirdiği topta, ilk golü uzaktan atan Alex, bu kez kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda 2. golü atamadı. Fenerbahçe ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek için Kadıköy'e galibiyet için gelen Beşiktaş ise maçın henüz 2. dakikasında yediği golle adeta şok oldu. İlk 15 dakika golün şokunu üzerinden atamayan ve kalesinde pozisyonlar veren siyah-beyazlılar, rakip kalede ise önemli bir gol pozisyonu üretemedi. İlk 15 dakikadan sonra toparlanan ve rakip kalede beraberlik golünü arayan Beşiktaşlı futbolcular, Fenerbahçe savunmasını aşmakta zorlandı. Fenerbahçe kalesinde ilk yarıda önemli bir gol pozisyonu bulamayan siyah-beyazlılar, 40. dakikada kalesinde yaşadığı önemli tehlikede, ileri çıkan Rüştü'nün müdahalesiyle 2. gole izin vermedi ve ilk yarıyı 1-0 yenik tamamladı.

İkinci yarıya İbrahim Kaş-Uğur İnceman değişikliğiyle başlayan Beşiktaş rakip kalede daha çok gözüktü. 59. dakikada Beşiktaş ilk penaltıyı bekledi. Bobo'nun sağ taraftan yaptığı ortayı kayarak önleme çalışan Lugano'nun elel müdahelesine hakem devam dedi. Dakikalar 65'i gösterdiğinde ise belki de sezonun en kritik anı yaşandı. Ani gelişen Beşiktaş atağında Bobo sağdan ortaladı, Uğur topa vurduktan sonra Bilica'nın kontrolsüz girişi sonrası yerde kaldı. Hüseyin Göçek tartışmasız penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Bobo'nun vuruşunda kendi soluna yatan Volkan gole izin vermedi.

Bu arada maçın son 10 dakikasında 3 kırmızı kart vardı. Beşiktaş'tan Ernst ve İbrahim Toraman ile Fenerbahçe'den Vederson son dakikalarda kırmızı kart gördü. Böylece derbiyi Fenerbahçe 10, Beşiktaş ise 9 kişi tamamladı.

Bu skorla 64 puana yükselen Sarı Kanarya 65 puanlı lider Bursaspor'u takibini sıkı bir şekilde sürdürdü. Şampiyonluk yolunda çok ağır bir mağlubiyet alan Beşiktaş ise 57 puanla 4. sırada kaldı ve şampiyonluk yarışına havlu attı.

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ: 1-0
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer(Dk. Vederson), Alex, Güiza (Dk. 85 Semih)
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Kaş(Dk. 46 Uğur), Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez (Dk. 82 Serdar Özkan), İbrahim Toraman, Ernst, Fink (Dk. 86 Holosko), İsmail Köybaşı, Tello, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

SARI KART: Dk. 17 Selçuk, Dk. 65 Bilica, Dk. 67 Volkan, Dk. 79 Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Dk. 20 İsmail, Dk. 41 Bobo, Dk. 87 Fink (Beşiktaş)

KIRMIZI KARTLAR: Ernst, İbrahim Toraman, Vederson
GOL: Dk. 2 Alex
KAÇAN PENALTI: Dk. 67 Bobo
 
  • Beğen
Tepkiler: zx6r ve tragedie


Lacrymosa

Üye
Hehehe :) Başlık kimin fikriyse on numara olmuş. Süper :)

Tebrikler Fenerbahçe !
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Maç Fenerin hakkıydı ama bu kadarda kötü yönetilmezki bir maç...Lugano buz gibi eliyle kesti...Stadda o sırada mısır satan çocuk bile bir anlığına baksa görürdü...Yazık oldu...Gelecek hafta Bursayı yenip feneri elimizle şampiyon yaparız...:D

Haaaa Bilica'yada ayrı parantez açmak istiyorum....Bu adam bence insanlıktan nasibini almamış Yüzüklerin Efendisi Filminin Setinden kaçmış bir org.... Nedense ona gıcık oluyorum...
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hesap Görüldü...
 
zx6r

zx6r

Üye
Şampiyonluğa kadar yolumuz var ...
 
Salihyet

Salihyet

Üye
ikinci golu bulamadık, bunun için bir bahanemiz yok, fakat rakip takımın taraftarı herşeye bir kılıf bulmuş maşallah, bundan sonra bir şeyleri başaramazsak adresimiz çarşı pazar :)

*********
 

ibrahim

Üye
Futbol kuralları kitapçığının 17. maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu yer almakta bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj sağlayacak şekilde oyun alanının, kale direklerinin, korner bayraklarının veya topun bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır...Kim iyi oynamış kim kotü oynamış önemli değil ama Bilica gibi ****** adam Türk futbolunu lekeliyor TFF izlesin
 
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Ziya şengül kendi diyor ağızıyla bilicanın pozısyonu sarı kart ardından penaltı noktasını kazması yine sarı kart ama fener malesef bir kişi eksilmedi haa şimdi şöle diceksiniz penaltı verildide ne oldu luganonun ilk pozisyonu penaltıydı eline çarptı ordaki penaltı ne oldu maçı katletti seyirciye yenik düştü hakem yaa..Ayrıca hesap mesap görülmediki İntifada neticeye bak 3-0 - 1-0 dogru hesap ama hala duruyor;) Bnece fener iyi oynamıyor şampiyonlugada haketmiyor ama artık haftaya kesinlikle eşiktaşa oynayın iddaada cunku artık bişi kalmadı top oynamasakda hakem bir yolunu bulur attırır fenerde banko bak görürsünüz işte türk futbolu böyle bişi bursayada yazık olucak Gs maçında görücez kararları kimin şampiyon yapıcaklarını:oke:

Bana kızmayayın sakın arkadaslar burda fenerbahçe kendi hakkıyla maçı alsa hakemi arkasına almasa hak etti diyeceğim fakat işte öyle değil.
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hakem hataları ile bu sezon bizde bir çok puanlar kaybettik maçın hakemi kötüydü hesap görüldü beşiktaşı fener uçuruma itti ayrıca gol sayısı ile ölçülüyorsa istatistik yazmak istemiyorum zira oradada sayı olarak üstünüz 4 sezondur kendi sahasında yeniyoruz zaten beşiktaşı ayrıca durum 1 -0 olduktan sonra fener geriye çekildi bir şekilde bjk gol bulmuş olsa bile maçın başlarında fenerbahçede oyunu daha açık oynayıp goller bulabilirdi
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Galatasaray maçında da 1-0 galip geldik, onda da çatlak sesler vardı, şunu söyleyeyim #ibrahim; Bu durumu hakem fark edince onarmaya çalışmış, topun duracağı zemini düzeltmiştir. Hakem fenerbahçeyi tutuyor mu diyorsunuz ? Penaltıyı vermezdi zaten ne mantıkla çalışıyor şu kafalar anlamıyorum.. Çekmeymiş hakemmiş futbolcu sert oynamış, arkadaş gidin amatörde ki maçları izleyin bir kere madem.. Futbolun dışında olan insanların yorumlarından bıtkım usandım..
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar hakaret ve tahrik edici gereksiz yorumlardan kaçınalım lütfen.

Maçı izlemedim, hastaydım yatak döşek yatıyordum... Fenerbahçe mutlaka kazanması gereken bir maçı almış, tebrik ediyorum.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Öncelikle bu hakemi Fenerbahçe de istemişti bu 1. Bu atamayı yapan MHK ın suçudur bu 2 . Maçı kaldıramayacağı belliydi ...

Hakem kötü bir maç yönetmiş olabilir . İlk inönü deki maçta , Metin Şentürk ün bile gördüğü bariz penaltımız , ve bariz hakem hatalarıyla ( 5 mtre ofsayttan atılan gol bir de ) biz de o maçı 3-0 kaybetmiştik ... Hep bana , hep bana beklerseniz bu işler böyle yürümez ..!


Oyun olarak Fenerbahçe , maçın mutlak hakimiydi . Beşiktaş a futbol oynatmadı . Beşiktaş kazanmak için hiçbir şey yapamadı . Maçı sonuna kadar hak etti .Kazandı . Olay budur . :oke:

Hakem hataları herkesin aleyhine oluyor , olabiliyor . Haftalardır hakemler bizi kıyma gibi doğramadı mı ? Kazandığımız maçlardan sonra bile hakemleri eleştirdik, Mhk yı uyardık neymiş Fenerbahçe hakemleri baskı altına alıyor dendi ..! Hadi canım ...


Gelelim Bilica ya , inanılır gibi değil . İnanılmaz komedi , gereksiz bir penaltı yaptı ki Fenerbahçenin şampiyonluğunu elleriyle verecekti neredeyse ..Yahu adamlar zaten kalene gelemiyor , herşey iyi gidiyor . O harekette neyin nesi , ne yapmak istiyorsun sen ? . Bu kadar ucuz olmamalı . Kaç oldu bu gereksiz hareketleri . Bir de penaltı noktasını eşeliyor ... Hakemler nerede arkadaş .. Bariz kırmızı kart .!

Bu oyuncunun kulağı iyi bir çekilmeli , iyi bir kızartılmalı ...
:oke:
 
arslansem

arslansem

Üye
Ne kadar zaman geçti acaba hakemin maçın önüne geçmediği bir zirve mücadelesi izlemeyeli?
Neden hep İngiltere ye İspanya ya İtalya ya hasretle bakıyoruz.Orayla burayı ne zamana kadar kıyaslamaya devam edecez?Hakemlerimizi,futbolumuzu,futbolcularımızı?Ne zaman futbolumuz gerçekten 'sadece' futbol olacak?

Bilica..Futbolcu müsvettesi..Nasıl bir mantık,nasıl bir anlayış?Çok ciddi söylüyorum ben utandım.Eğer yurtdışında yabancı bir kanalda bu maç veriliyorsa diye.Şunlara bak reziller diye dalga geçerler diye ben utandım inanın..
Fenerbahçe büyük bir takım..Ve böyle bir takımın böyle bir futbolcusu olmamalı..Yazık sadece..Bunla övünen taraftara da takımına da yazık..Herşeyden önce futbol etiğine aykırı..Sonra hak,adalet ve emek..
Dün sahada tam anlamıyla skandal bir yönetim gösteren hakemler vardı.Sadece orta hakem değildi bence başrolde oynayan.3 kırmızı kartta da hakemi uyaran ve kırmızı kart diyen yardımcı hakemin hakkı da yenmemeli.
Ernst e müdahelede yardımcıya danışan ve onun cesaretiyle kırmızı gösteren,ikili mücadelede Toraman ve Vederson a çok ucuz ve basit kırmızı kartları gösteren,Luganonun yaptığı penaltıyı görmeyen,Bilica nın insanlık dışı hareketini görmeyen hakem..
Maç iptali konuşuluyor şimdi.Bu kural peki Fenerbahçe ye işler mi?Zor..Çok zor..
Türk futbolu uçurumda yuvarlanıyor.Ardı arkası kesilmiyor ve TFF+MHK sadece izliyor.İdareten görev devralan bu yönetim neden hala el değişmiyor?Tartışılır..
Maç konuşmalı ve pozisyonlar değerlendirilmeli ama maalesef hakemden başka bişey akla gelmiyor.
İlk yarıda Fenerbahçenin ikinci yarıda Beşiktaşın baskılı futbolunu izledik.Çok net kaçırılan pozisyon yok gibiydi.Beşiktaşın lige havlu atacak ilk ekip olacağını 2.yarı başlamadan söylemiştim.Halit hatırlar eğer okuyorsa :)

Dipnot:Hakem Bilica nın eşelediği yeri görmedi ve düzeltmedi.Top penaltı noktasına koyulurken hakem futbolcunun yanında olması gerekir zaten.
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Ne kadar zaman geçti acaba hakemin maçın önüne geçmediği bir zirve mücadelesi izlemeyeli?
Neden hep İngiltere ye İspanya ya İtalya ya hasretle bakıyoruz.Orayla burayı ne zamana kadar kıyaslamaya devam edecez?Hakemlerimizi,futbolumuzu,futbolcularımızı?Ne zaman futbolumuz gerçekten 'sadece' futbol olacak?

Bilica..Futbolcu müsvettesi..Nasıl bir mantık,nasıl bir anlayış?Çok ciddi söylüyorum ben utandım.Eğer yurtdışında yabancı bir kanalda bu maç veriliyorsa diye.Şunlara bak reziller diye dalga geçerler diye ben utandım inanın..
Fenerbahçe büyük bir takım..Ve böyle bir takımın böyle bir futbolcusu olmamalı..Yazık sadece..Bunla övünen taraftara da takımına da yazık..Herşeyden önce futbol etiğine aykırı..Sonra hak,adalet ve emek..
Dün sahada tam anlamıyla skandal bir yönetim gösteren hakemler vardı.Sadece orta hakem değildi bence başrolde oynayan.3 kırmızı kartta da hakemi uyaran ve kırmızı kart diyen yardımcı hakemin hakkı da yenmemeli.
Ernst e müdahelede yardımcıya danışan ve onun cesaretiyle kırmızı gösteren,ikili mücadelede Toraman ve Vederson a çok ucuz ve basit kırmızı kartları gösteren,Luganonun yaptığı penaltıyı görmeyen,Bilica nın insanlık dışı hareketini görmeyen hakem..
Maç iptali konuşuluyor şimdi.Bu kural peki Fenerbahçe ye işler mi?Zor..Çok zor..
Türk futbolu uçurumda yuvarlanıyor.Ardı arkası kesilmiyor ve TFF+MHK sadece izliyor.İdareten görev devralan bu yönetim neden hala el değişmiyor?Tartışılır..
Maç konuşmalı ve pozisyonlar değerlendirilmeli ama maalesef hakemden başka bişey akla gelmiyor.
İlk yarıda Fenerbahçenin ikinci yarıda Beşiktaşın baskılı futbolunu izledik.Çok net kaçırılan pozisyon yok gibiydi.Beşiktaşın lige havlu atacak ilk ekip olacağını 2.yarı başlamadan söylemiştim.Halit hatırlar eğer okuyorsa :)

Dipnot:Hakem Bilica nın eşelediği yeri görmedi ve düzeltmedi.Top penaltı noktasına koyulurken hakem futbolcunun yanında olması gerekir zaten.

şu duyarlılığı trübünden adam atıldığında da görmek isterdim, ama zor.. çok zor..
 
arslansem

arslansem

Üye
Hangi yönüyle bağdaşlaştırdığını anlayamadım?
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Semihcim , hakem Bilica nın penaltı çizgisini eşelediğini gördü ve zaten ondan dolayı sarı kart verdi ...
Raporların da ve televizyon da açıklamasını yaptı . :oke:
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Hangi yönüyle bağdaşlaştırdığını anlayamadım?

Bazı kişilerin yaptıklarının cezasız kalması konusu :) Mesela ben bilica atılsın isterdim, ama hakem atmadı, görmedi yada vs. Ama bu yalnızca fenerbahçe kayırılıyor sanılmasın, fenerbahçe kayırılıyor olsa bu gün zirve kaygısı olmazdı, bilica atılsa da benim inancım fenerbahçenin kazanacağıdır. Maç sabaha kadar oynansa da böyle, yani galibiyetimize hakemin, yada cinsel organını gösteren taraftarın gölge düşürmesi yanlış, biz sevinçliyiz çünkü istediğimizi aldık. Hala aklımda gökhan gönülün kupa maçında kırmızı kart görüşü.. 9 kişi kaldığımız halde mücadelemizi sürdürmüştük golu de atmıştk, aynı şeyi bjk yapmadı..
 
arslansem

arslansem

Üye
Semihcim , hakem Bilica nın penaltı çizgisini eşelediğini gördü ve zaten ondan dolayı sarı kart verdi ...
Raporların da ve televizyon da açıklamasını yaptı . :oke:

Doğrudur.Pozisyon gereği verdiğini düşünmüştüm

--------------- Ekleme ---------------

Bazı kişilerin yaptıklarının cezasız kalması konusu :) Mesela ben bilica atılsın isterdim, ama hakem atmadı, görmedi yada vs. Ama bu yalnızca fenerbahçe kayırılıyor sanılmasın, fenerbahçe kayırılıyor olsa bu gün zirve kaygısı olmazdı, bilica atılsa da benim inancım fenerbahçenin kazanacağıdır. Maç sabaha kadar oynansa da böyle, yani galibiyetimize hakemin, yada cinsel organını gösteren taraftarın gölge düşürmesi yanlış, biz sevinçliyiz çünkü istediğimizi aldık. Hala aklımda gökhan gönülün kupa maçında kırmızı kart görüşü.. 9 kişi kaldığımız halde mücadelemizi sürdürmüştük golu de atmıştk, aynı şeyi bjk yapmadı..

Hakem tamamen rezalet bi maç yönetmiştir.Beşiktaşı savunmak için demiyorum.Mesela Vederson un kırmızısı çok yanlış.Küfür ettin diyor ama maç boyunca kuzu kuzu top mu oynuyor sanıyor herkes?
Emre hakemi parçalıyor adeta bi sarı kartını zahmet edip çıkartamıyor..
Örnekler çoğaltılabilir..
Ama şunu bi düşünün.Tam tersi olsaydı.Sonuç ne olurdu?
Ben tahmin edebiliyorum..Aziz Yıldırım toplardı ekibini.Hemen bi basın toplantısı ayarlanırdı. Barkovizyonda pozisyon tekrarları,hakem hataları gösterilir,bilmişlik taslanır şu böyle bu böyle olmalıydı denilirdi.Daha sonra resmi siteye pozisyonlar konulur.Bu penaltı,bu penaltı değil falan :) biraz daha ileri gitsek video bölümü koyacaklar siteye :) tek kelimeyle KOMEDİ...Yakışmıyor bunlar büyük bir takıma.Komik duruma düştüklerinin farkında değiller.
Ama bugün onların hiçbirinin sesi çıkmıyor.Çünkü bugün onların canı yanmadı.Başkalarına objektif olamıyorsunuz diyenler bugün sadece biz yendik kartala geçmiş olsun mesajları veriyor.
Şundan artık o kadar eminim ki bu ligi bu hale getiren tek takım Fenerbahçedir.Her maçtan sonra takımını değil ilk olarak hakemi yorumlayan bir yönetim yönetici olamaz,büyük takımı zaten yönetemez.Bugün onlara yarın başkalarına hatalar yapılacaktır.Malzeme bu,kimyamız bu..Uzaydan yeni hakemler getirip ya da eskiyi al yeniyi ver diyemeyiz.
Futbolumuz hakemlerimizle beraber bir bütün halinde uçuruma sürükleniyor.Farkında değiliz...
En büyük payı bu takıma veriyorum ben.Dünya kulübü sıfatını ağızlarına alan bir takım..Yazık ediyorlar,ihanet ediyorlar.Yani yaptığın hiç olmuyor Fenerbahçe..
 
'Davut

'Davut

Üye
Alex de sauza Ne denir bu futbolcuya.. Volkan'a ne denir ki Gökhan'a ne denir ki Hepsi çok iyidi...Tebrikler Fenerbahçemize İlk yarıda daha da farklı olurdu Kısmet değilmiş...:ehe Bobo'nun penaltısına gelirken O kadar belli edersen ataçağın yeri konsantre olmuş Volkan'dan çıkarır...:ehe Bjk tarafıda bence sahada olay çıkarmak için elinden geleni yaptı zaten taraftara hiç birşey demeyim bu kadarda olmaz... Hakem hatalarına birşey diyim Mağlup olduya bjk Hakeme suçluyorlar Sen gol atmak için ne yaptın Daha şutun yok senin...Şutunun olmaması doğal Sadece defans oyuncuları vardı ...Hedi burdan Tüm Bjklilere geçmiş olsun...:op:

Hadi hep beraber Bursa'yı tutun ne bilim bi Çoşku olsun :ehedestek olsun Yapın birşeyler...

Haydi bastır şanlı kanarya,
İki kupayı getirin bize
Canımızı verelim size...:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
11
Görüntüleme
462
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
230
DiaBLoS


Üst Alt