Avea Paket5 kazığı :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Avea Paket5 kazığı :@
Arkadaşlar paket5 i her zaman kullanırdım. Dün gece tekrar yaptım yeni telefonumda neti denemek için ve 5.32 mb kullandım. telefonumda 34 kontor vardı ve sıfırlandı.Ben 9 kontor karşılığında aldığım 5mb ı kullandım ve fazladan 32kb aştım. 32kb ye en fazla 3 kontor kesebilirler 10 katını değil.Bu nedir ya sinir oldum böyle birşey başına gelen varmı ya:bann:

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
öncelikle geçmiş olsun
bilgisayar varsa telefondan nete girmek gereksiz gibi geliyor bana
bu tür işlerle hiç işim olmaz kafam rahat,

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Vodafona geçmeyi düşünüyorum artık.Şu sıralar iyice sapıttı avea.Patlıcandan gelen 3 saati iptal etti.10dk aranınca 10 kontor geliyordu 5 e indirdi.Fazladan kontor falan kesildiğini fark ettim bırakacam artık

Sehzade

Üye
Arkadaşlar paket5 i her zaman kullanırdım. Dün gece tekrar yaptım yeni telefonumda neti denemek için ve 5.32 mb kullandım. telefonumda 34 kontor vardı ve sıfırlandı.Ben 9 kontor karşılığında aldığım 5mb ı kullandım ve fazladan 32kb aştım. 32kb ye en fazla 3 kontor kesebilirler 10 katını değil.Bu nedir ya sinir oldum böyle birşey başına gelen varmı ya:bann:
musteri hizmetlerine ac sole kontorlerini al birader hakkınızı savunun ya bu ne xS

Larock

Larock

Üye
yalnız bi yerde hatan var. 5,32 mb yanında bulunan 32 kb değildir. 320 kb'tır.
aveanın sitesinde 10kb= 1kontör yazıyo. bu durumda aştığınız 320 kb 32 kontöre denk geliyor.

bu arada eskiden 70 kb= 1 kontör idi. ne çabuk zam yapmış avea

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Yuh ya dediğin gibi kardeşim bu zam nedir ya.Vodafone ' a geçme kararım kesin mobil tv msn vodafone live falan bedava daha ne ya. Kullananlar varsa vodafone tarifelerinden cep limitsiz mi daha avantajlı yeni cep öğrenci mi hangsine geçim aydınlatırsanız sevinirim

SERKANCAN29

Üye
arkadaşlar ben de hiç memnun değilim aveadaN K 530 İ VAR BENDE ayriyetten ondaki numaramı ave ya taşıdım bazan internete avea ana sayfasına bağlanıyor dakikasında müthiş kontür gidiyor.....müşteri hizmetlerini aramaya kalkmayın hiç kimse muhataba almıyor.....kontürllerimin uçma konusunda mail attım cvb geldi ama müşteri hizmetleriyle görüşün dedi ben yazdığım halde kimse çıkmıyor müşteri hizmetlerine kullandığım en berbat hat avea saygılar en kısa zamanda numaramı taşıyacağım avea ya hayır.....

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
aria yı hatırlayan var mı?? ne güzel günlerdi..

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
kanımızı emdiler bunlar ya resmen vaimpir gibiler

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
arıanın ilk cıktıgında hattaki aksarayda hizmet vermediği halde bile ilk alanlardan biriside bendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt