iphone 3gs 3.1.3 jail break

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thelastefe

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs 3.1.3 jail break
arkadaşlar yokmu 3gs jailbreak çözümü hala valla teli satacam bu gidişle bu haliyle hiç bir boka yaramıyor bu alet lütfen yardım!!!!

abdullahsalam

Üye
arkadaşım forumda bunun üzerine bir çok konu var yani 3.1.3 versiyonda 3gs için jailbreak yok.. bende bekliyorum ama çıkacağınıda sanmıyorum artık bu saatten sonra...

prodrive

Üye
peki arkadaşlar 3.1.2 ye downgrade yapılıp jb yapılabilir mi? ben 3.1.2 ye de dönemiyorum ? :(

enesuzel

Üye
3.1.2 iken jb ise alet .shsh file larini save ettiysen yapabilirsin or else not :(

yarasli

Üye
iphone 3g 3gs 3.1.3 jail break bu programi indirin redsn0w-win_0.9.4 ve iphonenin bu versiyonuyla jailbreak yapin iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore.ipsw ben yaptim oluyor kolay gelsin sizlere

amon35

amon35

Üye
pm.

Captainsmith

Üye
dostum 3.1.3 yüklü ve kitli telefonu 3.1.2yle nasıl jb yapacağız anlamadım yani redsnow la 3.1.3 yüklü 39.hafta üretim sonrası bir 3G S i jailbreak yapıp açabiliriz ölemi?

--------------- Ekleme ---------------

dostum allah rızası için yardım et eğer mümkünse nasıl yapacağımı anlatırmısın

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
arkadaşlar 3 gs 3.1.3 ise şuan için mümkün değil yok şuna çek yok buna böle yap diyorsanız açıklayıcı olun.arkadaşım tlf 3.1.2 iken jb yaptıysan olur ama yok 3.1.3 kafadan öle gelmişse geçmiş olsun 3 nisanı bekleyin derim.

Captainsmith

Üye
3 nisanda ne var dostlar

enesuzel

Üye
3 nisan iPad cikis tarihi, ama 3 nisanda yeni firmware cikacakmi belli degil dev-team ve butun iPhone userlar 3 nisana odaklandi iPad unlock edicek surum iPhonuda unlock edicektir diyorlar ama gorces.

memolican2

Üye

bir bu var olurmu ki

Captainsmith

Üye
beyler arkadaşın yolladığı siteye baktım paypalla ödeme yapılabilio güvenli yani acaba yollıcakları program iphone u açarmı ? deneyen varmı?

hay arkadaşlar bişi yazın yaaa o programı aldım ben quickpwn mış
windows için bi boka yaramadı sitede de yazıo 3G S 3.1.3 ü unlock eder die ama napalım etmedi :@

ya kimse yokmu beylerr nereye kayboldunuz

enesuzel

Üye
arkadasim su an icin hala 3GS 3.1.3. ve 5.12 unlock jailbreak yok o sitelerin hepsi scam. dev-team blogu takip et onlar ne zaman cikti derse o zaman cikmistir bugun iPad piyasaya suruldu onlar ellerinde olan unlock u ipad icin deniyecekler ve 2 unlock birden cikaracaklar(hem iphone and ipad). Henuz ortada bisey yok tek care beklemek benimde elimde 2 tane makina var 2 side yatiyor. Sabir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt