baspinar
Üye
msn kamera sorunu/çözüm
Açıklama: Arkadaşlar,Microsoftun Zorunlu Güncellemesinden Sonra Bende Msnimi İstemeyerekte Olsa 9.0 Sürümüne Yüksettim.Ama Kamerada Sorun Yaşadım.Kameram Normalde Çalıştığı Halde MSNde Çarpı İşareti Olarak Görünüyordu Ama Arada Sırada Çalışıyordu.Daha Sonra İnternetten Araştırdım,Hatayı Çözebilen Kimse Yoktu ve Bende Sabaha Kadar Oturdum PC Başında ve Sonunda Sorunu Çözdüm,Tabi Bu Çözüm Bende İşe Yaradı Umarım Sizdede Yarar
Çözüm: C:\Program Files\Windows Live\Installer\wlarp.exe Uygulamasını Açıyoruz ve Ardından "Onar" Deyip İleri Diyoruz.Sonradan Msnimizi Güzelce Onarıyor,Hatalarla İlgili Son Güncelleştirmeleri Yapıyor.İşlem Sona Erdikten Sonra Bilgisayarımızı Yeniden Başlatıyoruz.Artık Kameranızı Sorunsuz Biçimde Kullanabilirsiniz.

Çözüm: C:\Program Files\Windows Live\Installer\wlarp.exe Uygulamasını Açıyoruz ve Ardından "Onar" Deyip İleri Diyoruz.Sonradan Msnimizi Güzelce Onarıyor,Hatalarla İlgili Son Güncelleştirmeleri Yapıyor.İşlem Sona Erdikten Sonra Bilgisayarımızı Yeniden Başlatıyoruz.Artık Kameranızı Sorunsuz Biçimde Kullanabilirsiniz.

buda aklımızda olsun sağol