5800 için skyfire programında internet bedava mı?

Sponsorlu Bağlantılar

alkımcanosu

Üye
    Konu Sahibi
5800 için skyfire programında internet bedava mı?
skyfire 1.5i yeni yükledim (tel 5800 xm) wlanla biraz gezdim gerçekten çok gzl bi program yalnız dikkatimi bişi çekti bunu paylaşmak istedim ben a.ea kullanıcısıyım ve şu anda 0 kontürüm var :D skyfireden yalnışlıkla çıktım tekrar girdiğimde yalnışlıkla a.ea wap gprs ye tıkladım ve bağlandığımı görünce çok şaşırdım biraz dolaştım 0 konürüm olmasına rağman, sonra programı kapatp kontür sorguladığımda - lere düşmediğini gördüm kısacası hiç kontür gitmedi ve sorum bu gezim kontür yüklediğimde benden kesilirmi?

• Beğen
Tepkiler: senyourman ve recep548

haltie

haltie

Üye
o eski wlan bağlantısıyla girmiştir yoksa bedava değil ama gerçekten çok güzel:)

alkımcanosu

Üye
    Konu Sahibi
az önce modemi kapatıp denedim ama yine bağlandım:d: anlayamadım bu nasıl bi program

haltie

haltie

Üye
hatta en pahalısı görsel olarak çok kaliteli olduğu için:ehe
bu arada konu yeri yanlış:)

alkımcanosu

Üye
    Konu Sahibi
ilk konum olduğu için tam bilemedim nereye açıcağımı :ehe

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadaşım wirelees ten girersen nete bedava...

maktama

maktama

Üye
arkadaşım wirelees ten girersen nete bedava...
adam modemi kapattım yine bağlandı diyor(yani gprs'ten bağlanmış), ama kontör düşmemiş diyor.
Yani wireless dan girince bedava olduğunu zaten biliyor gibi:D

izmirligenc

izmirligenc

Üye
onceden girdigin sayfalar kayitli kalmis olmasin:ehe

haltie

haltie

Üye
adam modemi kapattım yine bağlandı diyor(yani gprs'ten bağlanmış), ama kontör düşmemiş diyor.
Yani wireless dan girince bedava olduğunu zaten biliyor gibi:D

:evet::evet: bence hediye kontörü vardı avealrda öyle arankazandan gelenler kontörden sayılmıyor çünkü

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konuyu ben doğru yerine taşıdım..öyle birşey olmaz..bedava nete giremezsin..

alkımcanosu

Üye
    Konu Sahibi
yeni kontür yükledim şimide açılışta 1 kontür gidio sonra hiç gitmio:ehe sizde de öle olmuo mu?

haltie

haltie

Üye
olmaz öyle bir şey toptan düşer birazdan:D

SessizCrew

SessizCrew

Üye
Vallahi WLAN'dan gırıyorum dıye yaljnışlıkla gprs'den gırmısım yarım saatte 20 TL oldu Faturam'da :)

--------------- Ekleme ---------------

Hattım vodafone

Revengeful

Emekli Yönetici
tabiki bedava değil

haltie

haltie

Üye
bidaha girmedi kontörlermi bitti acaba:D

alkımcanosu

Üye
    Konu Sahibi
tekrar kontürüm bitti şu anda bedava dolaşabiliyorum benim tavsiyem sizde deneyin tek dez avantajı var oda ses yok video felan izlerken ses alamıosun onun dışında tüm siteleri açıo:oke:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
alla alla :D

hsn-55

Üye
evet bende denedim %100 çalışıyor hat avea tel 5800 xpres

babzingo

Üye
kardes bu soruyu sormak icin grdm bende su an kntr yok ama yine de skyfire dan grip bu soruyu sorablyorum. Kntr ykledgmde kesilir mi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt