Samsung s5233 star

Sponsorlu Bağlantılar

neoorog

neoorog

Üye
Arkadaşlar Wi-fi ve 3G'nin benim için bir önemi yok diyorsanız süper bir telefon.

furpat47

Üye
ben 4 aydır kullanıyorum telefon hoşuma gitti tek sorun snnde dediin gibi wifi ve 3g olmaması ama telefon menüsü fln çok güzel aynı zamanda karizma telefon :)

davutcan_1

Üye
bnde yeni çıkan wifi lısı var süperr istersen 3g liside var ama wifi daha önemliii.. biraz menüsü fln kullanuşsız ama değer ayrıca bn 400 tl ye aldım wifili wifisızı 470:ddd 3g de yok bn ucuza aldım

Flowra

Üye
lg cookiede bi seçenek ama servis ağı daha az samsunga göre daha kısıtlı özellikleride aynı sayılır ama yınede samsung star almadan bi bakın derim hem illa 3g isterseniz samsung star 3g alın yada samsung corby yide seçenekler arasına katabilirsiniz...

sellcuk

Üye
elinize sağlık

oakturka

Üye
Bir - yönü Standart işletim sistemi olması...Benim aradığım programların hiç biri çalışmıyor...

tolga_4141

Üye
samsung s 5233 stara gore oyun yada tema yhokk mu yhaaa

--------------- Ekleme ---------------

oyun nasıL yukLecencek bu teLefonaa

By_PoeT

Üye
o samsung star değil dostum.. samsung omnia dırr..

kötü yönünü olarak . samsung nerdeyse tüm modellerinde bu eksikik war .mesaj sesini sadece kendi koyduqu zil seslerini seçebiliyorsun.. başka birşey koyamıyorsunn

hayir kardesim yanlis biliyorsun ben mesaj sesimi istedigim bir muzik yaptim...iyice kurcalayin bence telefonu benimde bir sorum olacak.4 gb internet paketi olan bir hat aldim bir arkadastan onun samsung pixels var onda internete giriyor ama benim telefonuma taktim internete bi turlu giremedim bunun sebebini bilen var mi arkadaslar? bir de bu internet paketine uye oldum diyen arkadaslar nasil ve neyin internet paketine uye oluyorsunuz bana da soylermisiniz hattim avea.bilgilendirirseniz sevinirim arkadaslar.

4awka

Üye
ya bendede samsung s5233a telefon var.biraz önce turkcell müsteri hizmetlerinden telefonumun internet baglantılarını istedim adamlar desteklemiyoruz dediler.dokunmatik ekranlı son teknoloji telefonda internete giremiyorum... bir yolunu bilen varsa ve anlatırsa gercekden sevinirim:megafon::hmmm

rrgti

Üye
bende star wifi var fakat telefon kilidini aktiflestiremiorum ya bi puf noktasi var yada ilk aldiimda yanlislikla sifre girdim ve hatirlayamiyorum sifre istiyo cunku.. sifreden dolayiysa nasil halledicem yardim edebilirmisiniz ???

yuchell89

yuchell89

Üye
tam hatırlayamadım ama 4 tane sıfır olabilir şifre. bi dene

DONBAK

Üye
ekrana ıstedın resmı koyup kucultemıosun bu kotu ozellık ıyısıde 8 gb toshıba hafıza kartını kaldırıor bu hafız kartı teknosada var bende baska bı forum sıtesınde okumustum ayrıca tel saglam kac kere dusurdum bı cızk bıle olusmadı tıtresım modunda kullanma batarya omrunu 1 yıl kısaltıo dokunmatık ekranı cok hızlı elın alıssın tek yeter...

4awka

Üye
benim s5233a telefona 4gb bellek kartı taktım calısmadı üstelilk samsung un orjinal kartıydı :S

yuchell89

yuchell89

Üye
benim s5233a telefona 4gb bellek kartı taktım calısmadı üstelilk samsung un orjinal kartıydı :S

arkadaşın da söylediği gibi ben de başka yerlerde okudum sadece teknosanın 8 gb kartını okuyormuş.

*umut*

*umut*

Üye
TURKCELL internet paketlerini bilen varsa soyleyebilir mi?

erengün

Üye
merhaba arkadaşlar,
ben 2-3 gün öncesine kadar telefonumdan çok memnundum. fakat sebebini bilmiyorum ama geçen gün telefonumda mesajlar bölümünü açamadım. hatta telefonda mesajlar ile ilgili hiç bir yer açılmıyor. napsam acaba arkadaşlar?
biraz çabuk cevap yazarsanız çok memnun olurum çünkü bazı işlerimden dolayı internete giremeyeceğim

aQs!on

Üye
ekrana ıstedın resmı koyup kucultemıosun bu kotu ozellık ıyısıde 8 gb toshıba hafıza kartını kaldırıor bu hafız kartı teknosada var bende baska bı forum sıtesınde okumustum ayrıca tel saglam kac kere dusurdum bı cızk bıle olusmadı tıtresım modunda kullanma batarya omrunu 1 yıl kısaltıo dokunmatık ekranı cok hızlı elın alıssın tek yeter...

sana bi kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim :)
telefonu ne kadar zamandır kullanıyosun ve ne derece memnunsun aldığına pişman oldun mu ??
ve telefona tema vb. şeyler yükleyebiliyo musun?

ben 1 ayadan berı kullanıyorum bılgısayarcıyom 5800 da kullandım ıpone3g kullandım n95 n96 ve bunlar hep copluk oldu arkadaslar da arkadasım ben bugune kadar donannımlı makınalardan bı tat alamadım 3g dıyosunuz kac kısı kullanacak adsl faturası cok dıyen var ki 4 senden berı 3g var tellerde olmayan seyın parasını alıyolardı ama sımdı gene degısıklık olacak arkadaslar benım acımdan hıc bı marka su anda 3g ye hazır degıl pıl konusunda ben gps ten 1 gun nete baglı kaldım msn de tel bataryası sarj etmekten bunaldım ama ılk defa samsung aldım keske kamerada olmasaymıs 12.1 megapıksel kameram var bomba gıbı cekıyo mp3 playerım var sarjı 1 gun gıdıyo ee bunları telde bırlestırın arkadaslar sadece 1ını kullanıyosun kı cektıgı resımler dınledıgım muzıkler tatmın etmıyo artık vallah cok ac gozluyus ben artık almam teknolojı dusmanı oldum kı sadece gorunum degıstırıp aynısın satmak sahtekarlık yapmıs ıyıce bazı fırmalar vede bu tellde dıkkatımı cekensaglamlık oldu 1 ayda 8 kere dusurdum elımden asfalta :) masallah dıyın ama bı yerınde bıle cızık yok n95 ve n96 ipone dusurun atın bakaım yere ne oluyo bence samsung hakkını vermıs bence samsung ucuz ama kalıtelı olsun derım artık

umarım cvp yazarsınız..
Telefonu hala kullanıyomusunuz bi kaç güne kadar bende alıcam ama tereddütlüyüm sağlamlığı konusunda aldığınıza pişman oldunuz mu acaba ?? ve özelliklerinden memnunmusunuz??

asilist

Üye
wifi ıstıosan s5233w alırsın aralarında 50 lıra fark var..ve değer bencede..
bunun dısında sadece fotoraf cekerken flashı yok ve 3gsi yok..bunun dısında gayet guzel bı telefon..