Nokia N80 Ürün Güncelleme Hakkında Bilgi .. !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

positive92

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N80 Ürün Güncelleme Hakkında Bilgi .. !!
Öncelikle Herkese Selam Arkadaşlar Bende N80 Telefon Var Version Güncellemek İstiorum Neden Die Sorarsanız Müzik Çalar Güncelleme Yapmıyor Hafıza Kartındaki Şarkıları Görmüor Çok Sinir Bozucu Birşey Hard Format Attım Yine Düzelmedi Hafıza Kartını Değiştirdim Yine Düzelmedi Yardım Ederseniz Sevinirim.Sorularım Şunlar ;

Yazılım Nasıl Güncellenir ?
Yarıda Kesilirse Bloke Olur mu ?
Güncelledikten Sonra Müzik Çalar Düzelir mi
?

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
müzik çalar güncellemiyor derken

müzik çalar açıkken
seçenekler - müzik kütüphanesine girip
seçenekler - müzik kütüphanesini güncelle dediğinde

nasıl bir hata veriyor veya hiçmi birşey bulmuyor.

versiyon güncellemeye gelince öncelikle bataryası dolu bir laptopla yapmanı tavsiyeederim ve tabiki telefonun bataryasıda tam dolu olmalı çünkü normal bir bilgisayarda elektrikler giderse yükleme yarıda kesilir ve telefonun birdaha açılamaz hale gelebilir.

arıca güncellerken kablo çıkması vs nedenlerle bağlantı kesilirse yine aynı durum telefon açılmayabilir.

nasıl güncellerim sorusuna gelince telefonu usb kablo ile pc suiteye yoluyla bağlaman gerekli sonra pc suitede yazılım güncelle seçeneği var ona tıklayarak gelen adımları izlemenyeterli.

son olarak telefonversiyonun v5.0719.0.2 ise son versiyon yüklüdür zaten.

positive92

Üye
    Konu Sahibi
müzik çalar güncellemiyor derken

müzik çalar açıkken
seçenekler - müzik kütüphanesine girip
seçenekler - müzik kütüphanesini güncelle dediğinde

nasıl bir hata veriyor veya hiçmi birşey bulmuyor.

versiyon güncellemeye gelince öncelikle bataryası dolu bir laptopla yapmanı tavsiyeederim ve tabiki telefonun bataryasıda tam dolu olmalı çünkü normal bir bilgisayarda elektrikler giderse yükleme yarıda kesilir ve telefonun birdaha açılamaz hale gelebilir.

arıca güncellerken kablo çıkması vs nedenlerle bağlantı kesilirse yine aynı durum telefon açılmayabilir.

nasıl güncellerim sorusuna gelince telefonu usb kablo ile pc suiteye yoluyla bağlaman gerekli sonra pc suitede yazılım güncelle seçeneği var ona tıklayarak gelen adımları izlemenyeterli.

son olarak telefonversiyonun v5.0719.0.2 ise son versiyon yüklüdür zaten.

Yardımın İçin Teşekkür Ederim Telefonum Dediğin Gibi v5.0719.0.2 Haklısın.
Müzik Çalarda Nasıl Bir Hata Var Sorusuna Gelince Hafıza Kartını İlk Taktığımda Otomatik Parçalar Bulunuyor Dio Kafasına Göre 3-5 Parça Buluo Sonra Güncellemeyi Yapıor Fakat Hiç Şarkı Bulmuor Bazen Silmediğim Şarkıları Kaldırabiliyor Bile..

Bu Konuda Yapabileceğin Birşey Varmı Başka Müzik Çalar Programı İstemiyorum En İyisi Bence Nokia'nın Orjinal Müzik Çaları Power MP3 Kullandım Ama Memnun Kalmadım.Başka Bir Programda Kullanmak İstemiyorum.

Cevabını Bekliorum ..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Çözümü Sölicek Kimse Yok Mu ?

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
hafıza kartı yerine telefonunkendi hafızasına birkaç müzik atarak denermisin bakalım onları bulacak mı
hard format çözmediyse yapacak birşeyde kalmıyor bir ayarda yok çünkü.

birde kaç gb lık kart kullanıyorsun 2Gb üstünde değil demi? vemüzikleri E/sounds/digital içine atmıyorsan birde oraya atarak dene

sorunu son olarak yapacağın tek şey versiyonu güncellemek güncel zaten ama yinede aynı versiyonu yükleyebilirsin y

positive92

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı yerine telefonunkendi hafızasına birkaç müzik atarak denermisin bakalım onları bulacak mı
hard format çözmediyse yapacak birşeyde kalmıyor bir ayarda yok çünkü.

birde kaç gb lık kart kullanıyorsun 2Gb üstünde değil demi? vemüzikleri E/sounds/digital içine atmıyorsan birde oraya atarak dene

sorunu son olarak yapacağın tek şey versiyonu güncellemek güncel zaten ama yinede aynı versiyonu yükleyebilirsin y

Eski Hafıza Kartım Bozulmuştu Yenisini Almadan Önce PC Suite İle Telefona 7-8 Müzik Attım Hepsini Okudu Müzik Çalar..

Hafıza Kartım 1 GB ..

Digital İçine Atıyorum :(

Aynı Sürümü Yüklesem Düzelir Belki Ama Bu Riske Giremem :(

dmxyasin

dmxyasin

Üye
Bende n80 kullanıyorum.Telefona format attım telefonun masaüstündeki wireless tarama kısmı gitti.Tekrardan oraya nasıl getirebilirim ?

koskaca maxicep ailesi bir sorunu çözümedi .. kaçgündür uğraşıyorum çözümünü bulamadım beyler lütfen yardım.N80 masaüstüne nasıl wireless taramayı getireceğim

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Eski Hafıza Kartım Bozulmuştu Yenisini Almadan Önce PC Suite İle Telefona 7-8 Müzik Attım Hepsini Okudu Müzik Çalar..

Hafıza Kartım 1 GB ..

Digital İçine Atıyorum :(

Aynı Sürümü Yüklesem Düzelir Belki Ama Bu Riske Giremem :(

yeni hafıza kartın telefona uyum sağlamamış sanırım bu sonuç çıkıyor.

her ne kadar en iyisi orjinali olsada lgc jukebox da iyidir denemek lazım.

(serviste clup nokiada yazılım atarlar sanırım düşük bir ücrete.)

Bende n80 kullanıyorum.Telefona format attım telefonun masaüstündeki wireless tarama kısmı gitti.Tekrardan oraya nasıl getirebilirim ?

koskaca maxicep ailesi bir sorunu çözümedi .. kaçgündür uğraşıyorum çözümünü bulamadım beyler lütfen yardım.N80 masaüstüne nasıl wireless taramayı getireceğim

malesef format sonrası bu sorun var bunun için

wlan wizard programını yüklemen gerekli hiçbir sorun kalmaz.

bu linkten indirebilirsin:

positive92

Üye
    Konu Sahibi
yeni hafıza kartın telefona uyum sağlamamış sanırım bu sonuç çıkıyor.

her ne kadar en iyisi orjinali olsada lgc jukebox da iyidir denemek lazım.

(serviste clup nokiada yazılım atarlar sanırım düşük bir ücrete.)

Eski Hafıza Kartımdada Aynı Şeyi Yapıyordu.Servise Sorayım Umarım Çözülür Son Sürümü Tekrar Yükletince..

Diğer Arkadaşımızada Link Verdiğin İçin Teşekkür Ederim Bende Başta Korkmuştum :) Fakat Yüklenince Oluyormuş Sadece Ekranda Wire-less Göründüğü İçin O Eksik Gibi Geliyor Ama Adobe Reader & Quick Office vb. Programlarda Siliniyor Quick Office'i Nokia'nın Resmi Sitesinden Bulabilirsin Adobeyi Ben Bulamadım Bulursun Banada Link Ver xD

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Eski Hafıza Kartımdada Aynı Şeyi Yapıyordu.Servise Sorayım Umarım Çözülür Son Sürümü Tekrar Yükletince..

Diğer Arkadaşımızada Link Verdiğin İçin Teşekkür Ederim Bende Başta Korkmuştum :) Fakat Yüklenince Oluyormuş Sadece Ekranda Wire-less Göründüğü İçin O Eksik Gibi Geliyor Ama Adobe Reader & Quick Office vb. Programlarda Siliniyor Quick Office'i Nokia'nın Resmi Sitesinden Bulabilirsin Adobeyi Ben Bulamadım Bulursun Banada Link Ver xD

çözülür inşallah sorunun

evet herkes aynı paniği yaşıyor bir an :) versiyonyüklendiğinde geliyor bu programlar ama formatta siliniyor yerleştirmemişler telefonun hafızasına :)

adobe forumda vardı kendi üstündeki eski sürüm zaten yenisini yüklmek lazım buradan

hamsil

Üye
bendede aynı sorun kardeş ama tel hafızasına bi kaç tane yüklediğinde geliyor ben ttpod programı kullanıyom çok iyi program en yakın zamanda teli elimden çıkaracam maalesef

hamsil

Üye
muzik calara girme direk galeriye git tum sarkıları işaretle secenek oynat hepsi oynatılır (yıldırım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt