Samsung s 5233 star....

Sponsorlu Bağlantılar

aybars821

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s 5233 star....
Selam akadaslar ben yeni aldım bu telefonu hayran kaldım resmen rotate ozelligi bile koymuslar adamlar ama buna gore gusel oyunlar ve duvar kagıtları lazım nerden bulabilirim bilen varsa lütfen yardım etsin

cnkyzc

Üye
İnan ben de bekliyorum değişik temalar. Oyunla çok işim olmuyor ama duvar kağıdı iyi olurdu.

aLone

aLone

Üye
3g yok sanırım o telefonda

yakida79

Üye
bende bulamadım 3 gündür

burhan37

Üye
bu konuya arkadaşlar bi el atın lütfen...

kamercan

Üye
ne merak edionuz söyleyin hemen cevapliim

--------------- Ekleme ---------------

samsung star da 3g yok fakat onun bir üstü olan samsung prestonda var

oyun ve program yüklemeye gelince sizlerde hediye olarak turkcell 100mb hediye internet verdimi

eğer verdiyse ve onu yüklediyseniz google arama motoruna getjar yazın ve program oyun fln indirin hiç bir şekilde kontor gitmiyor ancak yüklediklerin dokunmatik olmadığı için aşağıda yön tuşları fln çıkıo merak etmeyin merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

D4mn3D

Üye
buradan duvar kağıdı bulabilirsin.

fırewall

Üye
arkadaslar bu rotate ozellıgı ne oluyor bı yazın da ben de bıleyım:(

davutcankrks

davutcankrks

Üye
sensör yani diyelimki sensörlü araba yarışı oynuyorsun araba ekranda:d sen telefonu hafif sağa yatırınca araba sağa gider;) böyle bişey

davutcankrks

davutcankrks

Üye
aLσηє;1476418' Alıntı:
3g yok sanırım o telefonda

telefonun 3 modeli var samsung star s5233w(wifi var 3g yok)
samsung star s.....tam bikmiom 3g var wifi yok
samsung s5230 star hiç bişi yok:D

bella_ragazza

Üye
Arkadaşlar bende s5233 kullanıyorum alalı 3 ay oldu bır iki kere düşürdüm ekranı çizildi artık teli elime almak istemıyom taksıdı bıtmeden hallettım :( sizce ekran değisimi olur mu . Maliyeti ne kadar tutar bılen cewap wersın lütfen?

by.qatil

Üye
yha ben bu Samsgn star 5233 te video izlemek istiorm bunun için bi prgram rica etsem

SAINT1

SAINT1

Üye
total video convertor ile videoları convert edip seyredebilirsin.

halukccc

halukccc

Üye
Arkadaşlar bende s5233 kullanıyorum alalı 3 ay oldu bır iki kere düşürdüm ekranı çizildi artık teli elime almak istemıyom taksıdı bıtmeden hallettım :( sizce ekran değisimi olur mu . Maliyeti ne kadar tutar bılen cewap wersın lütfen?
100$ kanka servis yapıyo deişimini

prennxy

Üye
yha ben bu Samsgn star 5233 te video izlemek istiorm bunun için bi prgram rica etsem

bi altındaki arkadaşın önerisini de yapablirsn gerçi denemedm bn o yöntemi yararı olur mu bilmem. telefonu alırken pc studio cdsi veriyolar onun kurulumunu yaptıysan pc ye o progun içinde video dönüştürücü var. pc studio açıldığında kendi penceresi çıkıyo o pencerede sağ üst tarafta bi telefon resmi var görmüşsündür. bu telefon resminin üstüne aktarmak istediğn videoyu sürükle bırak videoyu aktarırken sna dönüştürülsn mü diye bi soru soran bi kutucuk çıkacak ona evt de.. ve sonradan videolarını telefndan keyfle syret :D :D

zehir18

Üye
arkadaslar jar dosyalarını kabul edio oyun program jar ise açıo kaydedio

ceza.1905

ceza.1905

Üye
telefona göre çok güzel oyunlar-duvar kağıtları veya programlar var fakat telefona tema yüklenemiyor yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve memnunum tabii ki şuan da s5233 yerine s5233W almak daha akıllıca diye düşünüyorum...

ferhat korkmaz

Üye
nasıl bı sıte bu ya aradıgım hıc bıseyı bulamıyorm yoksa benım telefonu telefondan saymıyomyusunuz

muratkıskanc

Üye
Arkadaslar bana samsung s5233a dokunmatık oyunlar lazım (sensorlu oyunlar ) bı sıte onerebılırmısınız ...

selboz

Üye
yha ben bu Samsgn star 5233 te video izlemek istiorm bunun için bi prgram rica etsem demişi
kardeşim ben bunu indim video çalişiyor süüpeer valan baksana:D Samsung s 5233 star.... mp4 oynatıcı video beniki aynı