Alex "Doktoruma Teşekkür Ediyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Alex "Doktoruma Teşekkür Ediyorum"

Takım Kaptanımız 3-1`lik galibiyette 2 gole imza atan Alex de Souza, daha rahat bir liderlik için kazanmayı amaçladıklarını, Galatasaray`a karşı Kadıköy`de sürekli galip gelmelerinin maç öncesi üzerlerinde bir baskı oluşturmadığını söyledi.

Maç sonrası açıklamalar yapan Alex, "Ben ilk başta doktorumuza, Orhan Şakir`e ve Dolu Hocaya teşekkür ediyorum. Sakatlığımdan sonra çok yoğun bir tedavi geçirdim. Amacımızı galibiyetti. Çünkü hem ezeli rakibe karış bir galibiyet daha elde edecektik, hem de galibiyetle daha rahat bir liderlik bizi bekliyordu. Tüm çalışmalarımız bu yöndeydi hafta içinde. Galip geldiğimiz ve ben de goller attığım için mutluyum. Burada sürekli kazandığımız gerçeği bizim üzerimizde baskı yapmadı. Biz, rakiplerimizin güçlü ve güçsüz noktalarını bilerek hazırlanıyoruz.

Galatasaray büyük bir ekip. Kaliteli oyuncuları var. Biz de ona göre hazırlandık ve istediğimiz galibiyeti aldık. Futbolun çok fazla gizliliği yoktur. Top sizde olduğu zaman oynamak ve topu kaybettiğinizde de topun arkasına geçip savunma yapmak lazım. Futbolun çok gizli bir yönü yok. Kazım`ın ileride, santrfor oynaması aslında bizim için çok değişik değil. Zico zamanında da Kazım`ı önde denedi. Ama takımızda başka forvetlerde olduğu için Kazım ileride oynamıyordu. Son maçlarda asıl forvet oynayan oyuncularımızın sakat olması, Semih`in de sakat olması nedeniyle Colin`e şans doğdu. Colin de bunu iyi değerlendirdi. Burada olumlu nokta, hocamız açısından şimdi bir seçenek daha doğdu" diye konuştu.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Alex'in doktoruna hepimiz teşekkür ediyoruz. Alex olmasaydı bu maçı düşünemezdim bile .
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maçın kahramanı oldu..doktor baya iyiymiş..
 
'Davut

'Davut

Üye
Alex'in doktoruna hepimiz teşekkür ediyoruz. Alex olmasaydı bu maçı düşünemezdim bile .
Bükreş maçın'dada Alex yoktu ama çok güzel bir performans gösterdik......Yani Alex olmasaydı yerlerde sürdürmezdik bu bana göre yanlış bir düşünce........
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt