Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 mi n73
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaf72
Üye
tabiki n73 çünkü 6300 s40 serisi bu nedenle .sis .sisx uzantılı programları çalıştırmaz coqu oyun ve program bu uzantılarda olduqu için sorun cıkarabilir ama 6300 da güzel ve
şık....
santics_21
Üye
valla bende kararsızdım bende n73 alacam ama kaçak alsam nasıl olur hem fiytıda 120 dolar civarı almayı düşünüom nasıl :S:S:S::S
berkobey
Üye
Şakamısın sen Tabiyiki n73 Çünkü 6300 Java Tabanlıyken n73 symbian tabanlı bu sebeple n73 ün ses kalitesi oyun-program çeşitliliği çok daha fazla genel olarak tabiyiki n73
xxcepxx467
Üye
oğlum bilgisayrar alma n73 al hayatını yaşa
6300 ver başkasına sevinsin
cansu0661
Üye
n73 çok kaba telefon 6300 kullanmaya daha iyi bence
yagizbogac
Üye
arkadaşlar burası türk forumu türkçemizin bir eksiği yok türkçe yorum yapın! 6300 java destekli n73 ise symbian ikisinin arasında oldkça fark var bu kullanıcıya göre değişir fazla özellik istemeyen en fazla mp3 çalan alo diyen bir telefonum olsun ince olsun kibar olsun diyosran 6300 ama yok kamerası iyi olsun özellikleri iyi olsun yazılımlarla telefonumu modifiye edebileyim ve en iyi bir biçimde telefonumun nimetlerinden yararlanayım diyorsan n73 ben n95 2 aldım boyutları ne olursa olsun beni hiç rahatsız etmiyor onun symbian olması ve kullanıcı hafızası 90mb olması beni çok memnun ediyor bütün uygulamaları tahat çalıştırıyorum ve gayet memnunum bu kişiden kişiye değişir
aasssaaa
Üye
6300 diyorum itıraz edenin anasını
sanalbela44
Üye
tabiki nnnnnnnnnnn73
doljin
Üye
6300 bence harika bir tel ve her konuda usta
holocoast
Üye
6300 4eva
Ccihat67
Üye
kardeş 2 sinide kullan
w_man85
Üye
arkadaşım duruma göre kullan derim n73 insanın sinirlerini kaldırıyor bi saate açıolmıyor çok ağır amma özellik foto müzik diyosan başka valla bendede 560 ile n73 var sözde ikiside 3,2 mp ama n73 on basar
lGoDl
Üye
6300 forever !!!
nfsfs
Üye
allahımın artist dangalağı
kacaksevgilim
Üye
Ölü bir n73 bile 6300 dan iyidir.Karşılaştırma bile yapmanız hatadır.Murat 131 mi BMW kamyon mu?(ferrai demiyorum dikkat )
bhende şimdi 6300 var ama 073 alcam bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz
berglakin
Üye
hiç düşünmeden 6300 derim .6300 vardı n73 aldım ve suan n73 kullanıyorum ama 6300 kullanım kolaylıgı ve sıklıgı n73 te yok ama ben fotograf makınası kullanıcam dıosan n73 telefon kullanıcam dıosan 6300