"İlk kez 3 gol attım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"İlk kez 3 gol attım"
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 3 gol atan Trabzonspor'un takım kaptanı Egemen Korkmaz, futbol kariyerinde ilk kez bir maçta 3 gol kaydettiğini söyledi.



Egemen Korkmaz, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, sezon öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Lige de iyi başlangıç yaptık. Ancak daha sonra Diyarbakırspor maçıyla birlikte düşüşe geçtik. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve dolayısıyla puan kayıpları yaşadık. Niye böyle oldu biz de bilmiyoruz. Belki hocamızın istediklerini tam sahaya yansıtamadık. Belki de konsantrasyonu sağlayamadık. Sebebini bulabilsek çözümü de kolay olurdu. Kötü neticeler üst üste gelince biz de olumsuz olarak etkilendik'' dedi.

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini dile getiren Egemen, ''Ara gerçekten bize ilaç gibi geldi. Son Bursaspor maçında zaten kıpırdanmaya başlamıştık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi bir galibiyet aldık. İnşallah bu galibiyet bizim için bir çıkış olur. Elbette bir galibiyet aldık diye her şey güllük gülistanlık olacak diye de bir şey yok. Bu maçın anlamlı olabilmesi için önümüzdeki maçları da kazanmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Futbol kariyerinde ilk kez bir maçta 3 gol attığını ifade eden Egemen, şöyle devam etti:
''Normalde ben sezon boyunca 3 gol atamıyorum. En son geçen sezon kupa maçında Beşiktaş'a gol atmıştım. Ligde ise Bursaspor formasıyla Hacettepe karşısında gol atma başarısı göstermiştim. Attığım ilk gol sonrası inanılmaz büyük bir mutluluk yaşadım. Belki klasik olacak, ama bu maçta kim gol atsaydı aynı sevinci yine yaşardım. Çünkü zor bir dönemden geçiyorduk. Tek isteğimiz kazanmaktı. En içten duygularımla söylüyorum, önemli olan takımın kazanmasıydı.''

''İLK EŞİM KUTLADI''
Maç sonrası kendisini ilk olarak eşinin tebrik ettiğini ifade eden Egemen, ''Arkadaşlarım maç içinde ve sonrasında beni kutladılar. Ama telefonu elime aldığımda ilk arayan eşim oldu. Sonra babam ve arkadaşlarım aradı. Hepsi şaşırdı. Normal bir sezonumda 2 gol atan bir savunma oyuncusu olarak inşallah bundan sonra oynayacağımız müsabakalarda da takımıma skor anlamında katkı yaparım'' dedi.

Antrenmanlarda yan toplardan çok gol attığını anlatan Egemen, ''Ama maalesef bunu maçlarda başaramıyordum. Bu sefer kaleyi bulmayı başardım'' ifadelerini kullandı. ''BAYRAM HEDİYESİ VERMEK İSTİYORUZ''
Ligde önlerinde Antalyaspor ile yapacakları karşılaşmanın bulunduğunu dile getiren Egemen, ''Antalyaspor maçını da kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımıza Ramazan Bayramı öncesi güzel bir bayram hediyesi vermek isteriz. Hedefimiz kazanmak olacak'' diye konuştu.

Egemen, sezon başındaki hedeflerin aynen devam ettiğini belirterek, ''Liderle aramızdaki fark neden kapanmasın. Futbolda her şey olabilir. Geçen sezon bunun örneği yaşandı. Beşiktaş geriden gelip lider oldu. Şu an tek düşünmemiz gereken, önümüzdeki maçı kazanmak. Adım adım ilerlemek en iyisi olacak'' dedi.
 


arslansem

arslansem

Üye
Ciddi olamazsın Egemen :D
 
SucX

SucX

Üye
Geçen maçlarda yaptığın hatalar aklıma geldide, bu söylediğine inanıyorum
 
ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt