5800 XM siyah

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM siyah
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim satılmıştır

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim
İşime yaramaz vede takas istemiyorum saol

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
fiyat pahalı geldi bana

Mebuchadnezzar

Üye
Yuh be kardeş bu telefonun sıfırlı 800 lira hemde 5 taksitle

Mebuchadnezzar

Üye
ikinci el piyasasından gayet bi güzel haberim var ama sen fiyatı verirken bi iki haftalık telefonlarla karıştırdin kendinin kini galiba neyse bulursun alan birini burası türkiye

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ikinci el piyasasından gayet bi güzel haberim var ama sen fiyatı verirken bi iki haftalık telefonlarla karıştırdin kendinin kini galiba neyse bulursun alan birini burası türkiye

Sana söylüyorum onları al bide sor neden satıyolar mecbur degilsin bunu almaya telin 2haftası 5ayı olmaz önemli olan temiz kullanım ve sorunsuz olması sanki sana zorla vermeye çalişiyorum almassın olay bukadar nediye kendine fiyatı sıkıntı yapıyosun mal benim fiyat bu işine gelmedimi hayırlı aleşverişler

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
vala hepsiburadada 700 lira

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
vala hepsiburadada 700 lira
ben neyin nerde nekadar oldugunu kimseye sormadım almicaksanız niye yorum yapıyorsunuz zaten alıcı olsanız pazarlık yapardınız daha öncede e71 sattım burda aynı sözler söylendi 2.el sitesinde 3 günde satıldı yani kendinizi kasarak pahalı surda sukadar burda böylesi bukadar banane arkadaşlar
sanki nokia telefonlar benim tekelimdede fiyatı ben belirtiyomusum gibi tavırlara girmeyin
boş yere tartışma konuları çıkarmayın ürürnün piyasa fiyatı 700- 900 arası sıfır
2.el 500 den baslıyor 750 kadar var
biraz toplumsal katılım gösterilen yerlerde kibar ve objektif davranılır forumlar bilgi alışverişive yardımlaşma yeridir sanki sizin dükkanınızda mal satıyorum
bunu özellikle söylüyorum lütfen yorum istemiyorum
parası kıymetli olan eski telini kullanmaya devam:deal:

hopdedix042

Üye
ürünle alakalı detaylı bilgi aşğıdaki sitede mevcuttur

gayet temiz ve sorunsuzdur 550 tl
500 tl ye alabılırm ...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Alabilirsin ancak havale yolu ile alırsın yani detaylı ilan sitesinde güvenli ticaretin kesintisi var burdan cihazı görür havale yoluyla satılmadan 500 alabilirsin
İlgin için teşekkür ederim

__black__

__black__

Üye
arkadaş bu tlf 630 liraya kadar düşmüş akakçe.com a bak istersen 550 tl çok istiyorsun ancak 400 eder

ArslanArif

ArslanArif

Üye
Çooook pahalı çooooooook

recep_uysal

recep_uysal

Üye
pahalı

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Satış Gerçekleştigi için Konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt