Siğiller Nasıl Tedavi Edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Siğiller Nasıl Tedavi Edilir
Derinin üst tabakasının büyümesi sonucu ortaya çıkar. Nedeni bir çeşit virüstür. Tıp dilinde verrü denir. Aynı kişide bir yerden diğer bir yere bulaşabilir. Daha ziyade parmak ayak ve yüzün çeşitli yerlerinde yuvarlak deriden yüksekte ve çilek görünümünde kabartılar halinde görülür. Tedavi amacıyla aşağıdaki reçeteler uygulanır.
Siğiller nasıl tedavi edilir Tedavi için gerekli malzeme : İncir dalı veya yaprağı.
Hazırlanışı : Yeni koparılmıış incir dalı veya yaprağından çıkan süt siğillerin üzerine sürülür. Aynı işlem sabah akşam tekrarlanır.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Furkan ve bebo21

EroL

EroL

Emekli Yönetici
tıpta çözümü yokmuymuş bunun

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
cok saol emege saygi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bunu biliyorum. Ancak incir sütü çok kötü kaşıntırıyor, dokunmamaya çok dikkat edeceksiniz.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Birinin Yardımı İle Artık ...

dexter88

dexter88

Üye
arkadaşlar bunun için bi asit var( kimyasal bi ilaç) ablamda vardı kullandık geçti...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Siğil tedavisi için doktorlar genelde kezzap gibi yakıcı bir ilac veriyorlar. İncir dalı ve yaprağını daha önce duymuştum ama denememiştim hiç.

Ben birçok kez doktora başvurdum ama sonuç alamadım.

Bizim komşu yaşlı bir teyze var. 3 yıl önce 1-2 dua okudu sabah kalktım hiçbir şey kalmamıştı. :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bizim buralarda bır hacı hocaya götürürler ve okuttururlar,olmadı tüküttürürler:)
İnanın bır cok arkadasım bu sıgıllereden bsedemedıgını soyledıler ve bazı hocalara ufleterek okutarak artık her neyse en gec 1 hafta ıcerısınde gectıgını soyledıler ,benım hıc basıma gelmedı ben onların yalancısıyım:)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...