n95 yazılım güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
n95 yazılım güncelleme
arkadaşlar şimdi n95imin yazılımını nokia software updater programıyla 12.0.013 yaptım tel ing oldu yokmu bunun bi çözümü language bolümünde tr yok ama nokianın programınin her yeri türkçeydi ona güvenerek yazılımı güncelledim bole oldu işte şimdi ben mi haklıyım nokiamı haklı madem program türkçeyse güncelliyiceği yazılımında türkçe olması lazım değilmi birde hiçbir uyarı vermedi

• Beğen
Tepkiler: ahmet uzun, emre_lee_217, Cruel_Fith ve 3 diğerleri

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
ama bu nokianın yanlışı değilmi sizce

09efelerdiyarı

09efelerdiyarı

Üye
merhaba arkadaşlar benim n95 de yeni yazılım dan sonra ingilizce oldu bunu nokia bilerekmi yaptı bilmiyorum ama bundan sonra nokia culupten yazılım yüklemem herhalde.

tarikvrl

Üye
Tşkrler

apo3820

apo3820

Üye
bende bu hataya düştüm ama benimki daha kötüü n95 i güncellerken tel kapandıı sonra açılmaz olduu sadece ekranda nokıa yazıo ışık yoq ne yapmalıyım bi yardım edinn

apo3820

apo3820

Üye
saol kardeş

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
tskk

sercexxx

Üye
mrb arkadaşlar yazılım güncellerken önce tr dil paket kodunu nokia nemesis ile girip öyle yapmalısınız isteyen arkadaşlara özel mesajdan veya msn den iza edebilirim evet sinir bozucu bi durum

seroce

Üye
arkadaşlar meraba benim n 95 8 gb var yavaş işliyor bu da beni kızdırıyor acaba hızlandırmak için bir çare varmı teşekkürler

marina0680

Üye
slm arkadaşlar aranızda bana yardımcı olacak biri varmı n95 kullanıyorum talefonumda bir sorun oluştu yazılım atılması gerekiyormuş disk hatası diye bir yazı çıkıyo ekranda durmadan

isyatur

isyatur

Üye
Telefonu Çöpe at .d en iyisi \m/

canakad

Üye
tşk.

Takipçi Satın Al

Üst Alt