KANKA MSN yeni versiyon......

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
KANKA MSN yeni versiyon......
KANKA MSN programı maddi sıkıntıları dolayısı ile server bağlantısı yapamıyor artık. Bağlantı hataları alan arkadaşların bu durumu bilerek hareket etmeleri gerekiyor. Belki ileride düzelir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: время, mustafaa58, hayatcilingiri ve 30 diğerleri

ClaweRa

ClaweRa

Üye
çok teşekkurler kardesim sagol paylasım icin

mbilir1994

Üye
Kardeşim Çok saol N73 ume yukledım actım msni sorunsuz calıstı 1 saat sonra falan bağlantı koptu ve tekrar açmaya calıstım ancak Bağlantı Yok ! SymbianOS error =-36 :Genel:Sistem Hatası Veriyor. Bilgin Varsa Yardım Edersen Sevinirim.. Emeğine Sağlık ,Yinede....

rido59

rido59

Üye
Bağlantı Yok ! SymbianOS error =-1 Sistem hatası :S Detaylı bilgi verirsen sevinirim arkadaş'm

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Çok saol N73 ume yukledım actım msni sorunsuz calıstı 1 saat sonra falan bağlantı koptu ve tekrar açmaya calıstım ancak Bağlantı Yok ! SymbianOS error =-36 :Genel:Sistem Hatası Veriyor. Bilgin Varsa Yardım Edersen Sevinirim.. Emeğine Sağlık ,Yinede....

Kardeş bilgim var aynı şeyi bendede yapıyor. Programı kapat aç tekrar giriyor. . . Artık idare edeceğiz.

--------------- Ekleme ---------------

Bağlantı Yok ! SymbianOS error =-1 Sistem hatası :S Detaylı bilgi verirsen sevinirim arkadaş'm

Bağlantı ayarlarını kontrol et. Ondan yapıyor galiba..

besyom2

Üye
arkadaşlar wifi ile bağlanabiliyormu? yada bağlanabilen bir msn programı söyleyebilirmisiniz?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun ne bilmiyorum ama. Nokianın kendi windows live messenger programı var . Madden wi-fi kullanacaksın. O programı tavsiye ederim... Forumda bulabilirsin...

ibrahim539

ibrahim539

Üye
saol

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Teşekkürler,eğer kontür ile giriş yapacaksan en hesaplısı..:oke:

melihoren17

Üye
nokıa nın kendi msn programını nerden bulabilrm

ada965

Üye
6600 da çalışır mı _?bakıcaz :ÇD
_____________________________________________________http://uzunkurukoyu.com/img/icos/kalem.gif______________________________
6600 a çok ppara harcadım yeni gibi oldu orta kasa joystik hoparlör kasa t.takımı k.ötesi 0 gibi

berk52300

Üye
slm arkadslar bende n73 var yüqledm kanka msneyı acarken Bağlantı Yok ! SymbianOS error =-36 :Genel:Sistem Hatası Veriyor. neden ne yapmam gereqyıyor yardımcı olrsanız sevınırm

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadslar bende n73 var yüqledm kanka msneyı acarken Bağlantı Yok ! SymbianOS error =-36 :Genel:Sistem Hatası Veriyor. neden ne yapmam gereqyıyor yardımcı olrsanız sevınırm
Kardeş bağlantı ayarlarını kontrol et...:nono: Yani bu çok sorunsuz bi program... n73 gibi bir telefonun bu programı uçurması lazım...:bigstar: Ya ayarların yanlıştır , ya da teli aç kapa düzelir. ne diyim....:bilmem:

serdemm

Üye
arkadaşlar her tel.de çalışıyor mu misal annemin verson markaları teli var olur mu?

hdr...

hdr...

Üye
onceden açlmiodu ama şimdi açılıo güzel program

milestone

milestone

Üye
SymbianOS error hatası alan arkadaşlar, telefonun bağlantı ayarlarından dual mode seçeneğini kapatın yani sadece gsm olanı seçin hata vermiyor, aynı hatayı n73 telefonumda alıyordum kapattıktan beri birkere bile hata almadım

yagmur_yagmurr

yagmur_yagmurr

Üye
ben yükledim pc ye sonradan usb ile telime atmak için ama açmak için üstüne tıkladığımda hata veriyor acaba telimin internetinden yüklesem olurmu ve kaç kontörüm gider...?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledim pc ye sonradan usb ile telime atmak için ama açmak için üstüne tıkladığımda hata veriyor acaba telimin internetinden yüklesem olurmu ve kaç kontörüm gider...?

Galiba telefonun d900i en iyisi internetten indirmen. Zaten d900i ye pc den program öyle direk atılmaz.... Fazlada kontör gitmez zaten 1-2 kontör gider hattına bağlı olarak

ibrahii

Üye
wifi ile googleye gir msn yaz gir kullan bedava bu kadar basit programa gerek yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt