Trident MB-1300 Kullaıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

CoolDes

CoolDes

Üye
    Konu Sahibi
Trident MB-1300 Kullaıcıları
Arkadaşlar Trident Mb-1300 kullanan varmı? ben aldım evkurdan. Henüz elime ulaşmadı. Taksitli prosedür gereği. :) İnternette baktım. Kendi sitesinde birde başka bir alışveriş sitesinde gördüm özelliklerini. Onun dışında kimsede ve hiçbir sitede görmedim. Henüz yaygın mı değil yoksa kimsenin haberimi yok bu modelden. Linki:

Tip olarak yeni tarz telefonları andırıyor. Garantili ayrıca. Bu modeli kullananlar varsa buraya yazabilir mi?

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
ben biliyorum o telefonu ondan alacaktık bunu aldık

--------------- Ekleme ---------------

ben bu marka reklama çıkınca aldım bu telefonu:)

parmak63

parmak63

Üye
Arkadaşım bu telefondan bende almayı düşünüyorum fakat karar veremedim.

Ben de senin gibi merak ediyorum.

CoolDes

CoolDes

Üye
    Konu Sahibi
Aldığım yer prosedürleri bitirebilirse inşallah telefona kavuşcam. Göreceğiz o zaman nasıl bir telefonmuş. Dıştan gördüm kendisini ama açıp inceleyemedim. PC Suite programı ve birçok oyun buldum forumdan. Gelince resimlerini ve fikirlerimi sizinle paylaşırım buradan.

CoolDes

CoolDes

Üye
    Konu Sahibi
telefon geldi arkadaşlar. Gayet şık ve kullanışlı. Vede baya eğlenceli. Herhangi br kusuru yok. tv kanal sayısı 20 değil 60.

memolim83

memolim83

Üye
arkadaşım yanlış anlamada beni bu tirident anicool gibi cihazların ömrü fazla degil java yok simbian yok takoz gibi sadece müzik var buda yetmiyorki

CoolDes

CoolDes

Üye
    Konu Sahibi
kendi açından sende haklısın tabi. Ama en azından ben ürünü gördüm. inceledim. İçim rahat. Beklentilerime karşılık verebiliyor. Symbian yada win mobile olsa iyi olurdu. Ama kendi açımdan olmaması kayıp değil. Zaten fiyatlarınında maşallahı var onların. Onlar bozulursa içim yanar :) ama bu bozulursa önemli dğeil. 2 yıl garantisi de var. Aldığım yer büyük yer zaten. Gider ekşirim kafalarına. Şimdilik izlenimim olumlu. Bluetooth u filan gayet iyi. Ekranda sıkıntı yok. Diğer bahsedilen kronik sorunlar da yok.

Arkadaşlar Trident MB-1300 ile ilgili sorularınız olursa cevaplayabilirim. Ürünü baya inceledim. Ben soracak kimseyi bulamamıştım. En azından ben yardımcı olayım merak edenlere.

bywarm

Üye
selam arkadaşım nasıl telefondan memnunmusun bugün bu modelden bende satın aldım ve aynı senin durumundayım yıllaardır alış veriş yaptığm firma prossedür gereği telefonu 1 gün sonra adrese teslim ediyor özelliklerini okudum bayağıda özellliği felan varmış sallamayla değişen foto,müzik,ve buna benzer benzemez birçok özellik ençokda ses değiştirme efekleri hoşuma gitti eğer memnunsan buradan ne tafssiye edersin bana cevaplarsan sevinirim birde kutu içeriğinde neler var triend in kendi sitesinde çift batarya 1 gb kart ,kulaklık,usb kablosu falan yazıyordu eğer bunlar diğer satıcı firmalarda içerikler değişiyormu önu öğrenmek istedim sana şimdiden teşekkürler

CoolDes

CoolDes

Üye
    Konu Sahibi
Trident diğer çinli markalardan biraz daha farklı. Tv de reklamları çıkıyor. Kutunun içinden kulaklık, usb kablo (şarz için fiş ile beraber) ve ikinci bir batarya çıkıyor. Ayrıca telefonun içinde 1 GB microsd kart takılı olarak bulunuyor. Tek sıkıntım naşka tema ve oyun yok. İÇinde 2 tane oyun bir tane tema var. Bununla ilgili firmaya yazdım sitelerinden. Yolladıkları cevapta bununla ilgili çalıştıklarını, ekstraların yakında sitede yayınlanacağını söylediler. Bence diğer çinli telefonlardan daha iyiler.

matrixugur

matrixugur

Üye
kalite olarak okadar iyi değil ama idare eder sonuçta çift hatlı çin malı :) benim birçok arkdaşım kaçağını kullanıyor problem yok

bywarm

Üye
selam CoolDes yaw bir sıkıntı var bu telefonun 2 özelliğinden yana ben bu telefonun menüsünde çok aradım ama 1türlü bulamadım senin bilgin varmı bu özellik hakkında cevap verirsen sevinirim
Çağrı Özellikleri:
Konuşma sesinizi değiştirebilme (çocuk sesi, erkek veya kadın sesi olarak sesinizin karşıya ulaştırma)
Arka plan Sesi (Konuşma esnasında kendinizi başka bir yerdeymiş gibi hissettirebilirsiniz. Restoran, sokak vb.)
bu özellikler telefonun içinde yok yada ben bulamıyorum

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Nokia dan şaşmayın

itl

Üye
arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum bi yardımcı olurmusunuz
mesela kamera çözünürlüğü söylendiği gibi 1,3 gibi çekiyomu
ses kalitesi nasıl kullanışlımı kutu içeriği hangi mağazalardan teğmin edebilirim fiyatı ne kadar o fiyata değer bitelefon mu yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür ediyorum:oke:

iltizam

Üye
ya bu telefonun nasıl açıldığını bilen varsa bi söylseni bana çok acilllllll lütfen

Ozan

Ozan

Admin
ya bu telefonun nasıl açıldığını bilen varsa bi söylseni bana çok acilllllll lütfen
Kullanmadım ama "NO" tusuna ( kırmızı simgeli ) 3-5 kadar basılarak açılıyordur herhalde :)

aylin-_-pesimis

Üye
:aglavala ben kullanyodum ama artık servise gönderdim ama benim suçum sanırsam kalbrasyon ayarlarına bakyodum sonra kapadım açtım ama telefon kilidini gireriyom 1122ydi deiştirmedim 1e basyom ama 6yı algılıyo gönderdim hayırlısı bi ay gelmez artık =(

selam CoolDes yaw bir sıkıntı var bu telefonun 2 özelliğinden yana ben bu telefonun menüsünde çok aradım ama 1türlü bulamadım senin bilgin varmı bu özellik hakkında cevap verirsen sevinirim
Çağrı Özellikleri:
Konuşma sesinizi değiştirebilme (çocuk sesi, erkek veya kadın sesi olarak sesinizin karşıya ulaştırma)
Arka plan Sesi (Konuşma esnasında kendinizi başka bir yerdeymiş gibi hissettirebilirsiniz. Restoran, sokak vb.)
bu özellikler telefonun içinde yok yada ben bulamıyorum
bende anlamadım ya

orcunnn

Üye
arkadaş dokunmatik ekranda gecikme bozulma falan oluyor mu bir de antenli mi ve dokunmatik ekran kalemi var mı

aylin-_-pesimis

Üye
hayır gecikme olmuyo gayet iyi anteni ver kalemide var

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
ya bnce omrü cok olmuyor bu telefonların ama bu telefondakı ozellıklerın cogu 6300da da mevcut sadece ıste ekran dokunmatık falan ztn dokunmatık ekranda cok hassas oluyor keske bıras arastırıp alsaydın 6300 ı ondan daha uzun sure kullanabılırdın

orhan19921903

Üye
arkadaşlar bende var çokta güzel ipone yi andırıyo biraz tabi onun kadar iyi degil ama bence güzel almak isteyenlere tavsiye edirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt