m600i kullananlar buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dalmar

Üye
    Konu Sahibi
m600i kullananlar buraya..
Arkadaşlar çok fazla forum gezdim çok program denedim ama core player gibi özelliklere sahip bir video oynatıcı bulamadım.m600i kullananlar bilir core player yüklenmiyor(en azından ben yükleyemedim) yükleyen varsa ve kesinllikle şu program tel. de olsun diyorsanız bu başlık altında toplayalım...

mFmmFm

mFmmFm

Üye
dostum bende ilk başlarda bu telefona oyun prog bulmakta zorluk çekiyordum ,şimdi telefonumu modifiye ettim iconlardan kulaklık sesine kadar sen istediğin şeyleri tek tek söyle bende anlatayım.

TopFury

TopFury

Üye
dostum bende ilk başlarda bu telefona oyun prog bulmakta zorluk çekiyordum ,şimdi telefonumu modifiye ettim iconlardan kulaklık sesine kadar sen istediğin şeyleri tek tek söyle bende anlatayım.
Hmmm...hocam madem bu kadar bilgilisin cihaz hakkında,belki bana da yardımcı olabilirsin.Benim M600'de sorun var ve 8 aydır kullanamıyorum.Anlıyacağın yastayım.Modifiyeden de geçtim artık.çalışsın istiyorum yeter...yardımcı olabilir misin?

mFmmFm

mFmmFm

Üye
dostum ben daha çok program oyun modifiye hakkında bilgim var yani,ama sen yine de sorununu söyle yapabileciğim birşey varsa yaparım ;)

TopFury

TopFury

Üye
dostum ben daha çok program oyun modifiye hakkında bilgim var yani,ama sen yine de sorununu söyle yapabileciğim birşey varsa yaparım ;)
Hmm.anladım dostum.benim cihaz kendini sürerrli olarak resetliyor.Açtıktan sonra yalnızca 5 sn. açık kalma süresi var.bu böylr tekerrür ediyor.bak bakalım bi yorumun olabilecek mi...format,versiyon güncelleme vb. herşey yapıldı ama ne çare...

mFmmFm

mFmmFm

Üye
hmm dostum benimki de bir aralar hiç açılmıyordu ,o tür şeyleri pek bilmediğim için ben de garantiye gönderdim..
yapabileceğim bişey olsa yapardım ;) yapılınca haber ver seninkini de modifiye ederiz;)

TopFury

TopFury

Üye
hmm dostum benimki de bir aralar hiç açılmıyordu ,o tür şeyleri pek bilmediğim için ben de garantiye gönderdim..
yapabileceğim bişey olsa yapardım ;) yapılınca haber ver seninkini de modifiye ederiz;)

Sağol dostum.yaptırabilirsem haberini veririm.dedim ya.aylar oldu kimse yapamadı.denemeye devam edicem tabi.teşekkürler ilgin için :oke:

mFmmFm

mFmmFm

Üye
ne demek dostum ben herzaman burdayım;)
bundan başka oyun program isteği olan arkadaşlarda yazsınlar elimden geldiğince yardımcı olurum..

kilbill__1986

Üye
selam dostum ben iengin yani kilbill__1986 ben oyun yükleyemiyorum yardımcı olursan sevinirim

mFmmFm

mFmmFm

Üye
selam dostum ben iengin yani kilbill__1986 ben oyun yükleyemiyorum yardımcı olursan sevinirim

oyun yükleyemiyorum derken nasıl bir sorun çıkıyor? paket korumalı kimlik yada sertifika hatası mı çıkıyor?

uLifb

Üye
selam arkadaslar.benim telefonum bozuldu.bi arkadasımdan m600i odunc aldım.telefon hakkında pek bi bilgim yok.nerelerden hangi oyunları indirmemi tavsiye edersiniz?skype,msn gibi seyleri yuklemek için nerden hangi programları kulanmalıyım?
şimdiden tesekkurler

ERKOÇ ERKAL

Üye
kardeş bende m600i warda kendi müzik çalardan birşey oynatamıyorum ve power mp3 de yükleyemiyorum paket kimlik doğrulama falan hata veriyor deli oldum yazılım güncelledim yine müzik çalardan birşey çalamıyorum yardım lütfen:(:(:(:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt