Nokia E65 Kapanıp-açılma sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

bapsteba

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E65 Kapanıp-açılma sorunu!
Arkadaşlar Nokia E65 kendiliğinden kapanıp açılıyor.Bunu günde 2-3 kez tekrarlıyor.Ne yapmam gerekiyor?Virüs müdür yoksa pil sorunu mu?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Versiyon öneririm arkadaşım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar Nokia E65 kendiliğinden kapanıp açılıyor.Bunu günde 2-3 kez tekrarlıyor.Ne yapmam gerekiyor?Virüs müdür yoksa pil sorunu mu?
Kardeş telefonu yeni aldın ise(garantiden dolayı sordum) virüs girmediğindende emin isen sana tavsiyem servise gönder.çünkü nokianın bu modelinde bir problem var yeğenim de aldı 1 ay sonra servise gönderdi aynı problemden dolayı tekrar verdi.

İmparatore

İmparatore

Üye
format atmayi denedin mi ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Versiyon atmayı denediyseniz zaten format ondan önceki adım oluyor tekrar formata gerek yok. Servise verin derim ama uzun süre gelmez diye düşünüyorum. Ortalama 1 ay...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
*#3yes tuşlarına basılı tutarak telefonu açarsan hard format atarsın böylece telefon içindeki herşey silinir. Telefon ilk gün kutusundan çıktığı hale döner.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş bişiy daha soracam.senin cihaz hacklimi.sormamın nedeni bazı hackli tellerde mesela yeni bir mesaj geldiğinde o anda kendiliğinden kapanıp açılıyor.benim başıma geldi çünkü.format attım düzeldi.vede bundan emin olmak için tekrar hacledim aynını yapınca bugün tekrar format attım.akşamda yeni versiyon yüklicem.

bapsteba

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bişiy daha soracam.senin cihaz hacklimi.sormamın nedeni bazı hackli tellerde mesela yeni bir mesaj geldiğinde o anda kendiliğinden kapanıp açılıyor.benim başıma geldi çünkü.format attım düzeldi.vede bundan emin olmak için tekrar hacledim aynını yapınca bugün tekrar format attım.akşamda yeni versiyon yüklicem.

hayır kardeşim hackli fln değil.sadece günde 1-2 kez rastgele saatlerde kendini resetliyor.arıza durumu falan yok ama yine de can sıkıyor.yazılı 2-3 kez denedim olmuyor.formatta attım ama sorun farklı bişey ama ne? :(

not: Nokia E65'lerde bu sorunu yaşayan çok kişi var diye duymuştum...

özkan...

özkan...

Üye
usta o teli dusurduysen olabılır :( ama servıse gıtmesı lazım kapanıp acılıyorsa olur bnm telde de olmustu bn dusurdum :oke:

talha456

Üye
aynı sorun bendede var ilk önce format atıldı 1ay düzeldi.sonra tekrar arıza yaptı bende annemin vodafone hattını taktım(bnmki avea) telefone acıldı.1 ay kadar sonra kendi avea hattımda tekrar calısmaya basladı...

tabiki ben 2. arızada tekrar garantisi olmadıgı icin güvendigim 1 telefoncuya götürdüm.avea'nın bazı telefonlarda böyle yapabildigini söylediler.ama aynı arıza baskalarındada olduguna göre bu hat deilde telefonun sorunu olmalı!!!

ibo5445

Üye
arkadaşım benim e65 var hiç bir sorun yok.bazı arkadaşlar yazmış bu telefonn genel sorunu diye.ama telefonda birsey yok tamamen kullanıcı hatası.kardeşim sana önerim garantin varsa garantiye yoksa en yakın arabul veya nokıa servisine göndermen

gokhanzorlu

gokhanzorlu

Üye
Kardeşim aynı sorun bendede vardı bataryadan dolayı yapıyor elektrik kesiyor bazı bataryalar değiştirince düzeldi bazı bataryalar sorunluymuş bilgin olsun bataryayı değiştirince düzeliyor rahat ol...

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
ben bugün program falan imdirdim telefon kapnıp acılmaya başladıı ve donmaya başladı bide e65 2ci al piyasasını bilen varmı ?

girl_student

Üye
bn de de oluyordu
sim in olduğu yere kağıt koydum (sim le aynı boyutta)
bataryanın olduğu yere kenarlarına kitap ayracı kesip sıkıştırdım
çok işe yaradı

Takipçi Satın Al

Üst Alt