6500 Slide için proğram

Sponsorlu Bağlantılar

Ceyhanli

Üye
    Konu Sahibi
6500 Slide için proğram
:agla6500 slide için hangi proğramları kullanabiliriz lütfen yardım:vur

• Beğen
Tepkiler: mükreminmmg, santoperat, ahmethan046 ve 2 diğerleri

ertangxx

Üye
s40 formatındaki bütün programları 6500 slide telefonda kullanabilirsin.

zafeer

Üye
bi kere msn istiosan bu sitede kanka msn var onu kullan başka konu bulursan istediğin bana mesaj at ben sana bulurum solerim tmm hadi kolay gelsin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
S40 ve java destekli uygulamaları destekliyor.

rrecep21

Üye
selam. bi sorunum var. az evvel (nokia 6500 slide) telefonuma yeni yazılım yukluyordum ama yazılım tamamlanmadan elektrik gitti ve yarıda kaldı ve telefon birdaha açılmadı, ışığı yanıyanıyor ama ekran karanlık ve telefon ne açılıyor nede kapanıyor yazılımı tekrar yuklemeyi denedim ama pc telefonu görmediği için yukleyemedim. bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
selam. bi sorunum var. az evvel (nokia 6500 slide) telefonuma yeni yazılım yukluyordum ama yazılım tamamlanmadan elektrik gitti ve yarıda kaldı ve telefon birdaha açılmadı, ışığı yanıyanıyor ama ekran karanlık ve telefon ne açılıyor nede kapanıyor yazılımı tekrar yuklemeyi denedim ama pc telefonu görmediği için yukleyemedim. bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum...
batarya tak çıkar yeniden dene

abbaszade_001

Üye
ben azerbaycanlyam gardas verdiyin link icin cok tsk ederim yazinlanlarin hepsi dogru

KuCuKKoYLu

KuCuKKoYLu

Üye
Msn istersen tavsiyem ebuddy'dir. Şahsi görüşümdür başka program gerekmez zaten kişisel değilse.

bkr1905

Üye
saol

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Bütün S40 & Java Programları yükleyebilirsin !!

mahmut090

mahmut090

Üye
sağol...

paluluharun23

Üye
teşekkür.........

omer10da

omer10da

Üye
tşkurler

bigness