Kişisel İleti Yazma Seçeneği Olsa ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Kişisel İleti Yazma Seçeneği Olsa ??
Arkadaşlar Acaba MSN'dekine Benzer Bir Kişisel İleti Yazma Seçeneği Olsa İyi Olmaz mıydı ??

Genelde Günlük İşyerinden, Dükkanından, Evinden MaxiCep'e Takılan Hemen Her Üye Faydalanırdı Diye Düşünüyorum..

Ne Bileyim "Yarım Saat Kadar Yokum" "Meşgulüm" Gibi İfadelerle En Azından PM Atanlar Bilgilendirilmiş Olurdu..

Mesela Bir Üye İş Yerinden Giriş Yapıyor..
Ama İşleri Yoğun Olduğu İçin Sitede Aktif Görünmesine Rağmen Hiç Birşey Yapmıyor..
Bu Üyeye PM Atan Veya Konusuna Yorum Yazan Biri de Bu Üyeyi Aktif Gördüğü İçin Doğal Olarak Cevap Bekliyor..

Acaba Böyle Bir İmkân Sağlanması Mümkün Olabilir mi Sizce ??

Teşekkürler..

safakk

safakk

Üye
aslında evet olsa fena olmayabilir :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ama İşleri Yoğun Olduğu İçin Sitede Aktif Görünmesine Rağmen Hiç Birşey Yapmıyor..
Bu Üyeye PM Atan Veya Konusuna Yorum Yazan Biri de Bu Üyeyi Aktif Gördüğü İçin Doğal Olarak Cevap Bekliyor..

O üye ben miyim acaba :hmmm
Ama gördüğün gibi takip ediyorum yine de burayı :gul:

Fikri beğendim ben, güzel olurdu...

Solamente

Üye
İlginç ve bir o kadarda yaratıcı bir fikir güzel olur kimlerin ne yoğunlukla aktif olduğunu zaten biliyor yöneticiler bu özellik aktiflik ve rütbeye göre olsa daha güzel olur kanımca :)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
hmm güzel fikir gibi görünüyor...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
iyi olur yav :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Fikir olarak güzel ama bence biraz zor.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
O üye ben miyim acaba :hmmm
Ama gördüğün gibi takip ediyorum yine de burayı :gul:

Fikri beğendim ben, güzel olurdu...
[/left]

:ehe
Yok Genel Olarak Bahsettim Ama Aklıma İlk Sen Geldin Nedense.. :)

--------------- Ekleme ---------------

İlginç ve bir o kadarda yaratıcı bir fikir güzel olur kimlerin ne yoğunlukla aktif olduğunu zaten biliyor yöneticiler bu özellik aktiflik ve rütbeye göre olsa daha güzel olur kanımca :)

Evet Aktifliğe ve Rütbeye Göre Ayarlanması Daha İyi Olur Tabi..

Ozan

Ozan

Admin
Düşünelim yapmaya çalışalım ama net birşey söyleyemem şu an için ...

Yapılacak daha ciddi projeler var önümüzde..

Tr-Maxicep

Tr-Maxicep

Üye
Fena Olmaz Bence :oke:

Nazy

Nazy

Üye
Bir Kullanıcı Belirli Bir süre Hiç Aktif Olmaz ise,
Yani Maxicep Sayfası açık olduğu halde hiçbirşeye tıklamaz ve sayfayı yenilemez ise belirli bir süre sonra Offline Konumuna geçiyor zaten.
İmza Alanımızı Kişisel ileti gibi kullanabiliriz
yada
İllaki Bir ekleme olacaksa "Ruh Hali" isminde, üyelerin hızlıca değiştirebileceği kalıplar oluşturup
o an üyenin sinirli, meşgul , üzgün, hasta gibi bilgileri bizlerle paylaşmasını düşünebiliriz mesela

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yani Maxicep Sayfası açık olduğu halde hiçbirşeye tıklamaz ve sayfayı yenilemez ise belirli bir süre sonra Offline Konumuna geçiyor zaten.
yada
İllaki Bir ekleme olacaksa "Ruh Hali" isminde, üyelerin hızlıca değiştirebileceği kalıplar oluşturup
o an üyenin sinirli, meşgul , üzgün, hasta gibi bilgileri bizlerle paylaşmasını düşünebiliriz mesela
Bunun yanı sıra profilimizde kırmızı yazılara düşüncelerimizi yaza biliriz.

CK1991

CK1991

Üye
kişisel rütbe yetkisinin normal üyeler için aktifleştirilmesi isteğin gerçekleştirilmesi için yeterli olabilir ancak ben bu tür kişisel ileti olayına karşıyım çünkü abuk subuk ifadeler falan hiphop forumuna dönüyor site yani daha önemli projelerin gerçekleşmesini beklemenizi öneririm :)

Casy

Casy

Üye
bencede uyar

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
yada

Evet Bu da Güzel Bir Fikir.. :oke:

Alfredo

Üye
Bende şöyle düşünüyorum hani şu Avatar altına yazıyı herkes kullansa ama orda kendimiz yazma değilde seçmeli olsa yani meşgul vs vs..

bu da benim fikrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt