n78 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
n78 açılmıyor
hack li telefonuma birkaç program yükledim restart atim dedim ama nokia yazısından sonra ekran bembeyaz olup kalıyor.böyle saatlerce duruyor kapatmam içinse pili çıkartıp takmam gerekiyor.soft format atamıyorum tel açılmıyor.bu telefonlara hard format da olmuyormuş kafayı yicem 2 gündür moralim sıfır.lütfen yardımcı olun.teşekkürler.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
sanrım karta değide direk telefona yüklemişsiniz ve bu hatayı wermiş.
şarza takılıyken hard formatı deneyin. bazı telefonlargüvenlik için şarja takılı olmadan format atmıyo. oda olmassa tek yapacağınız sağlam bi servise götürmek :(

86vural

Üye
kardeş o surun bendede oldu napmam gerek sen onarabildinmi. daha şimdi başıma geldi bu olay office program kurdum teli kapattım birdaha acılmadı N78 yardımcı olursan cok senvinirim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o surun bendede oldu napmam gerek sen onarabildinmi. daha şimdi başıma geldi bu olay office program kurdum teli kapattım birdaha acılmadı N78 yardımcı olursan cok senvinirim
evet bende bu programı yükledikten sonra oldu.ama hala çözüm bulamadım.hala çözüm yok.galiba tek çare servis Allah'tan kasko yaptırmıştım.ne olur ne olmaz diye eğer tamamen gitmişse yani.

--------------- Ekleme ---------------

şarza takılıyken hard formatı deneyin. bazı telefonlargüvenlik için şarja takılı olmadan format atmıyo. oda olmassa tek yapacağınız sağlam bi servise götürmek :(
Denedim ama yinede açılmıyor.şarzdada denedim takip ettiğim kadarı ile Os9 cihazlara hard format olmuyormuş 7610 telefonuma soft format da hard format da atıyordum ama bu cihaz soft format oluyor ama hard format kabul etmedi

86vural

Üye
kardeş ben bugun servise verdim acaba sende verdinmi servise eğer verdiysen sence onarım falan yada garanti dışı bişe oluyormu. Çok tedirginim o konuda kasko falanda yok. garantidende düşerse ayvayı yedik:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben bugun servise verdim acaba sende verdinmi servise eğer verdiysen sence onarım falan yada garanti dışı bişe oluyormu. Çok tedirginim o konuda kasko falanda yok. garantidende düşerse ayvayı yedik:)
ya servise vermedim hala, vermekte istemiyorum ama başka çare yok galiba.sana ne dedi servis ve nekadar sürede teslim edecekler.umarım garanti kapsamından çıkmayız..saygılar

86vural

Üye
vallahi 30 güne kadar belli olmuyormus yani yarın gidip soracam ama 10 ytl garanti alıyorlar bunu söyledi. birde telefonları calısmıyor cihazının ne durumda oldugunu sadece oraya giderek öğrenebiliyorsun. kafayı yedim ya birdaha ofisi yüklemekmş hayatta denemem. ofice çökertti zaten

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Denedim şarzdayken de pc ye bağlı olarakta ama nafile.ya bir yolu olmalı diye düşünüyorum ama bulamadım hala.7610 telim program uyumsuzluğu nedeni ile kaçsefer kapandı ise çözmüştüm

Birde merak ettiğim Os7 lere rahatlıkla soft format ve hard format atılıyorken Os9 lara neden sadece soft format atılabiliyor(en azından ben n78 e hard formatı atamadım çünkü)

vallahi 30 güne kadar belli olmuyormus yani yarın gidip soracam ama 10 ytl garanti alıyorlar bunu söyledi. birde telefonları calısmıyor cihazının ne durumda oldugunu sadece oraya giderek öğrenebiliyorsun. kafayı yedim ya birdaha ofisi yüklemekmş hayatta denemem. ofice çökertti zaten
30 günmü çok fazla ya en fazla yapacakları flash atmak.bide sen yetkili servise vermedinmi normal teknik servisleremi verdin.ben genpatech ten almıştım onlara götürcem.eğer öyle 30 gün muhabbeti yaparlarsa 10 ytl verip bir teknik serviste yaptırırım.

yusuf94

Üye
bnde war n78 bndede oldu sarza takıp acma kapama tusuna basıp tlfnu klitle de oluo

eray28

eray28

Üye
hard formatı dendınızmı beyler

kur

kur

Üye
N SERILERDE HARD FORMAT:
1.Telefon kapali olacak.
2.Telefonun sarji tam olacak.
Arama tusu,* tusu ve 3 nolu tusa ayni anda basili tutarken.biryandanda acma kapama tusuna devamli basili tutun ve nokia ekraninin gelmesini bekleyin....
Bu sure 1-3 dak arasi degisir.:sn:

Emre-45

Emre-45

Üye
Doğru ben N95 e böyle format atıyorum.

meteg_sel

Üye
aynısı n70ime oldu açamıyorum şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt