Galatasaray 2 - 2 S. Bükreş..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Galatasaray 2 - 2 S. Bükreş..
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaştığı Romanya temsilcisi Steaua Bükreş ile 2-2 berabere kalarak tur şansını ikinci maça bıraktı.



Şampiyonlar Ligi 3. ön öleme tur maçında Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla karşı karşıya gelen Galatasaray tur şansını zora soktu.

Maçın 5. dakikasında kaleci Aykut'un büyük hatasında Moreno'nun attığı gol ile 1-0 öne geçen Romanya temsilcisi, 13. dakikada Nicolita'nın attığı golle farkı ikiye çıkardı.

Ard arda yediği gollerle şok yaşayan Galatasaray daha sonra oyunda dengeyi kurdu ve rakip takımın üzerine gitmeye başladı.

19. dakikada Nonda'nın attığı golle farkı bire indiren Galatasaray, ilk yarıda tüm çabalarına karşın başka gol bulamayınca devre rakip takımın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Skibbe, Mehmet Topal'ın yerine Barış Özbek'i oyuna alarak başladı.

Maça hızlı başlayan Galatasaray, Nonda'nın kendisinin ve takımın ikinci golüyle skoru beraberliğe getirdi.

İkinci yarıda üstün oynayan temsilcimizin tüm çabaları sonuç vermeyince maç 2-2 beraberlikle sona erdi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Galatasaray, Romanya temsilcisi Steaua Bükreş karşısında ilk yarıyı 2-1 yenik kapattı.

Karşılaşmaya oldukça tutuk başlayan Galatasaray, kalabalık bir defans kurgusuna sahip olmasına karşın kalesini korumakta başarılı olamadı. İlk 13 dakikada kalesinde 2 gol birden gören sarı-kırmızılı ekip, adeta bir şok yaşadı. Daha sonra Nonda'nın golüyle farkı bire indiren Galatasaray, maçta etkili olmaya çalışırken, ilk yarıda 2-1'lik skora boyun eğmek durumunda kaldı.

Maçta oldukça etkili gözüken ve mücadele gücü daha yüksek ekip olarak dikkat çeken Steaua Bükreş, Galatasaray kalesinde bulduğu fırsatları affetmedi. Önce Moreno, daha sonra da Nicolita ile gole giden Rumen temsilcisi, Nonda'nın golüne engel olamadı, ancak daha sona gelişen Galatasaray ataklarında da gole izin vermedi.

5. dakikada Setaua Bükreş, Moreno'nun golüyle 1-0 öne geçti. Kaleci Aykut'un uzaklaştırmaya çalıştığı top Bernhardt'a çarptıktan sonra Moreno'nun önünde kaldı. Bu oyuncu kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu filelere gönderdi: 0-1

13. dakikada Steaua Bükreş, Galatasaray karşısında farkı ikiye çıkardı. Golanski'nin sağdan kullandığı uzun taç atışı sonrası, ceza sahası içinde Servet'in kafasından seken topu, Nicolita yaptığı vole vuruşla gole çevirdi: 0-2

19. dakikada Galatasaray, farkı bire indirmeyi başardı. Soldan Hakan Balta'nın ortaladığı topu ceza sahası içinde Meira yumuşatırken, meşin yuvarlağı bir anda önünde bulan Nonda, düzgün bir vuruşla kaleci Zapata'nın sağından ağlarla buluşturdu: 1-2

33. dakikada Golanski'nin sağdan ortaladığı topu ceza sahası içinde Moreno'dan önce yumruklayarak uzaklaştıran Aykut, kalesinde önemli bir tehlikeyi önledi.

38. dakikada Arda'nın ara pasıyla bir anda kaleciye karşı karşıya kalan Lincoln, Golanski'nin müdahalesiyle yerde kalırken, karşılaşmanın hakemi Laurent Duhamel devam kararı verdi. Sarı-kırmızılılar, bu pozisyonda penaltı itirazında bulundu.

41. dakikada Galatasaray önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi. Soldan çalımlarla Steaua Bükreş ceza sahasına giren Arda'nın pasında, oldukça yakın mesafeden Nonda'nın vuruşunda meşin yuvarlağa kaleci Zapata müdahale ederken, daha sona defans topu kornere attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Steaua Bükreş'in üstünlüğünde sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Galatasaray, savunmasını güçlü tutarken, rakip kaleye organize ataklarla yüklenmeye çalıştı. Nonda ile ikinci golü de bularak eşitliği yakalayan sarı-kırmızılı ekip, kendisine galibiyeti getirecek golü ise bir türlü bulamadı. Hızlı gelişen Steaua Bükreş ataklarında kalesini ikinci yarıda başarıyla koruyan Galatasaray, 2-0 geriden geldiği maçta 2-2'lik beraberliğe sevinmek zorunda kaldı.

İkinci yarıda skor avantajını korumak isteyen Rumen temsilcisi, kalesinde golü erken görmesine karşın savunma anlayışını değiştirmedi. Defans hattını kalabalık tutan ve çoğu zaman oyunu soğutmaya yönelik bir futbol sergileyen Steaua Bükreş, kontrataklarla Galatasaray kalesinde tehlike yaratmaya çalıştı. Rumen ekibi, deplasmanda aldığı 2-2'lik beraberlikle sahadan avantajlı ayrılan taraf oldu.

46. dakikada Lincoln ile Nonda'nın paslaşmasıyla ceza sahası önüne kadar gelen Galatasaray'da, Barış'ın vuruşu istediği gibi olmayınca top kaleci Zapata'da kaldı.

47. dakikada Galatasaray Nonda'nın golüyle 2-2'lik eşitliği yakaladı. Soldan Arda'nın ortaladığı topa ceza sahası içinde kafayla şık bir vuruş yapan Nonda, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru eşitlemeyi başardı: 2-2

67. dakikada Hasan'ın pasıyla hareketlenen Nonda'nın, ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top kaleci Zapata'da kaldı.

73. dakikada hızlı gelişen Steaua Bükreş atağında ceza yayı üzerinde Lovin sert vurdu, kaleci Aykut uzanarak topa müdahale etti. Pozisyonu takip eden Moreno'nun sağdan ortasında ise Nicolita arka direkte topu ıskaladı ve tehlike daha fazla büyümeden önlendi.

85. dakikada Nicolita'nın sağdan kullandığı korner atışında, ceza sahası içinde Bernhardt kafayla sert bir vuruş yaparken, yerden seken top yandan az farkla auta çıktı.

Karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Galatasarayın avrupada başarılı olamayacağını dile getirmiştim..Görünen köy klavuz istemez..Stau kendi evinde turu geçer...Umarım yanılırım ;)
 
Ozan

Ozan

Admin
Başta kötü başlayan maç, 2 golden sonra Galatasaray' ın üstünlüğü ile devam etti ve 2-2 de kaldı, 3-2 de olabilirdi aslında çünkü 2 golden sonra güzel oynadı Galatasaray bence.
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
galatasaray'ın eksiklerine hakeme ve kişisel hatalara rağmen 2-2 gibi bir skoru hem de 2-0 geriden gelmesi bence diğer maç için umut verici olabilir...ben galatasaray ve fenerbahçe'nin önündeki maçları kazanacağını düşünüyorum..
 
arslansem

arslansem

Üye
Bu Almanlar bizim kaderimiz mi?Feldkampı özledim ben :)
Skibbe hoca 4 stoperle çıktı sahaya.Yok canım şakadır dedik.Biri sağda biri solda Emrelerin...Ortada Servet Meira sandık.Tv de ki diziliş böyleydi.Ama onlarda yanlış dizmişlerdi daha doğrusu dizilecek bi kurgu yoktu!!!Meğer Servet ileriye sık sık çıkacak,Meira liberoya geçecek,Emre Aşık ortada kalacakmış...Güldürme hocam Allah aşkına bu hazırlık maçı değildi :@ Hakem de tuz biber ekti sağolsun!!!Mehmet Topal evlere şenlik noldu bu adama anlayamadım...Yanındaki adama pas veremiyor.Devre arasında gönderilecekler arasında ilk sırada Lincoln yer aldı şimdiden :)
Eleştirilecek yanları çok fazla...En kötü yanı sanırım hocanın fiyasko olması ve hazırlık kampının kondisyon ve fizik olarak tamamen boşa geçirilmesi :(
Tek ümidim 2.maç öncesi araya 2 maç girmesi süper kupa ve süper lig maçı...Belki toparlanır takım...Belki :mahcup:
 
Hellboy®

Hellboy®

Üye
Ben turu geçeceğimize inanıyorum cünkü rövansta Kevell ve Ü.Karan da olcak (linderoth belki)
 
kurt bey

kurt bey

Üye
ben turu geçeceğimize inanmıyorum. Umarım eleniriz. Bu hocayla, bu sakat yabancılarla sadece averaj takımı oluruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt