ZUK Edge'nin siyah renkli versiyonu göründü

ZUK Edge akıllı telefonun beyaz renginin ardından şimdi de siyah renginin görseli ortaya çıktı.

Lenovo'nun son dönemde ilgi gören alt markası olan ZUK üzerinden modeller pazara sunulmaya devam ediyor ve şu sıralar da ZUK Edge adındaki bir model gündemde. Bu yeni cihaz adından da anlaşılacağı üzere kavisli tasarıma sahip ekranı ile adından söz ettirecek.

Samsung, iki yanı kavisli edge modelleri ile pazarda oldukça başarılı olurken, Galaxy Note7 modeli her ne kadar toplatılsa da isminde edge modeli olmadan iki yanı kavisli ekran ile gelmişti. Samsung büyük ihtimalle gelecek sene tüm üst seviye modellerini kavisli ekran ile sunabilir.

Kavisli ekranlar sadece Samsung'un cihazlarına özel değil, ayrıca Çinli firmalar da arka arkaya kavisli ekranlı cihazlar sunmaya başladılar bile. 

ZUK Edge akıllı telefonun kısa bir süre önce beyaz renkli versiyonunun görseli gelmişti. Şimdi de cihazın siyah renkli versiyonunun görseli ortaya çıktı. 

Yüksek ekran / gövde oranına sahip olan akıllı telefon Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile geliyor. Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 yonga setinden güç alıyor. 

Yeni ZUK Edge akıllı telefonun sistem belleği 6GB olurken, dahili veri kapasitesi ise 64GB ve 128GB olarak iki farklı seçenek olarak gelecek. Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 13MP arka kamera içerirken, Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor.

Whatsapp