ZUK Edge'nin Resmi Duyurusu 7 Aralık'ta Yapılacak

Çinli üretici Zuk, yeni akıllı telefonu Zuk Edge modelini 7 Aralık tarihinde resmi olarak duyurulacağını açıkladı.

Sızıntı fabrikası dönen ve neredeyse tüm özellikleri belli olan Çin merkezli üretici ZUK'un yeni amiral gemisi Zuk Edge için resmi duyuru tarihi nihayet belli oldu. Özellikle son bir kaç gündür sürekli hakkında yeni bilgiler gelen Zuk Edge'in resmi duyurusuna sadece bir gün kaldı. ZUK Edge tanıtımı 7 Aralık Çarşamba günü yapılacak. Lenovo'nun alt şirketi olan ZUK'un CEO'su tarafından da geçen hafta yapılan açıklamada Zuk Edge akıllı telefonun bu hafta duyurulacağı belirtilmişti. Yeni bilgiler de Zuk CEO'su Chang Cheng tarafından paylaşılan bir basın davetiyesi görseli ile ortaya çıktı.  

Zuk Edge render görsellerinin yanı sıra canlı resimlerinde de gördüğümüz üzere artık sır olmaktan çıkmıştı. Dahası, cihaz zaten TENAA sertifika sürecinden geçti, bu da özelliklerinin çoğuna sahip olduğumuz anlamına geliyor.

Zuk Edge akıllı telefon, 5.5 inç 1080p dokunmatik ekran, Snapdragon 821 yonga seti, 13MP arka kamera,selfie çekimleri için 8MP ön kamera , 4 veya 6GB RAM, 32 veya 64GB dahili depolama alanı ve 3.000 mAh bataryaya sahip olacak. Telefonun Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkacağı ve yaklaşık olarak 390$ fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. ZUK Edge, çift tarafı kavisli dual Edge ekrana sahip olmayacak, bunun yerine 2.5D kavisli ekran camı ile gelecek. 

Whatsapp