ZUK Edge II akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı

ZUK Edge II akıllı telefon çift arka kamera ve kavisli ekran ile geliyor.

Lenovo, bir yandan kendi ismi ile akıllı telefon modelleri sunarken, ayrıca bir süre önce bünyesine kattığı Motorola üzerinden de cihazlar gelmekte. Ayrıca firma ZUK adındaki alt bir markayı da yaratmıştı. Bu isim üzerinden de bir çok model gelirken, yeni bir akıllı telefon daha sunulma hazırlıkları içerisinde.

Geçtiğimiz günlerde sizlere ZUK Edge II Luo Tianyi Edition olarak özel bir versiyonun kutu görselini sunmuştuk. Bilindiği üzere ZUK Edge, kısa bir süre önce Aralık ayında duyurulmuş ve geçtiğimiz ay da satışa çıkmıştı. ZUK Edge II için çok erken olduğu düşünülse de bu akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor ve kutusunun ardından şimdi de ZUK Edge II'nin görselleri ortaya çıktı.

Luo Tianyi, bilgisayar ile yaratılmış olan bir Vocaloid sanatçısı. Özellikle Asya ülkelerinde gençler tarafından oldukça sevilen Vocaloid ile yaratılmış karakterler, firmalar tarafından cihaz satışlarını arttırmak için de kullanılıyor.

Cihazın tasarımına bakacak olursak eğer, ZUK Edge II akıllı telefonun arkasında çift kamera bulunuyor. Bu kameralar alt alta konumlandırlmış. Cihazın önünde ise iki yanı kavisli ekran göze çarparken, ayrıca akıllı telefonun önünde fiziksel Home butonu yer alıyor ve parmak izi tarayıcısının da bu butona entegre olarak geldiğini söyleyebiliriz.

Whatsapp