ZUK Edge akıllı telefonun yeni görseli ortaya çıktı

Lenovo'nun ZUK Edge modeli tasarımı yeni görsellerde görünmeye devam ediyor.

Çin'in önemli donanım geliştiricilerinden olan Lenovo, akıllı telefon pazarına büyük önem verirken, firma, Lenovo, ZUK ve Motorola markaları altında modeller sunmaya devam ediyor. ZUK markası oldukça yeni bir marka olurken, ilk model ZUK Z1 olarak gelmiş daha sonra bazı yeni modeller de bu sene pazara sunulmuştu.

ZUK alt markası üzerinden yeni modeller sunmaya devam edecek olan Lenovo'nun bu yeni cihazlarından birisi de ZUK Edge adı ile ortaya çıkmıştı. Bu yeni cihazın daha önce 7 Aralık tarihinde duyurulabileceği yönünde bilgiler verilse de, bu durum gerçekleşmedi ve ZUK Edge hala tanıtılmış değil.

Cihaz hakkında bilgiler de gelmeye devam ederken, şimdi de cihazın beyaz renkli versiyonunun önden çekilmiş görseli sızdırıldı. Akıllı telefon USB Type-C portu üzerinden şarj edilirken görünüyor. Ayrıca açılış ekranında ZUK yazısı dikkat çekiyor. Akıllı telefonun ekran / gövde oranı yüksek olarak geliyor. 

Yeni ZUK Edge akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. Cihazın yonga setinin ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 olacağını söyleyebiliriz. 

4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içerecek olan ZUK Edge akıllı telefon 13MP arka kamera içerecek ve ön kamera da 8MP olarak gelecek. İşletim sistemi de Google Android olarak yer alacak.

Whatsapp