ZUK Edge akıllı telefonun kutusu ortaya çıktı

Lenovo, yakında ZUK markası altında yeni bir akıllı telefon daha sunacak.

Son dönemde akıllı telefon üreticileri kavisli ekranlı cihazlar sunmaya başladılar. Bu konuda özellikle Samsung'un ismi ön plana çıkarken, Güney Kore devi firma bir çok edge modelini pazara sunmuş ve son olarak gelen Galaxy Note7 her ne kadar toplansa da edge ismini taşımamasına rağmen, kavisli ekranı tasarımı içeriyordu.

Akıllı telefon pazarının güçlü Çinli üreticileri de kavisli ekranlı modeller sunarken, son olarak Huawei'den Mate 9 Pro ve Porsche Edition bu tasarım ile geldi. Ayrıca yakında bir başka Çinli üretici Lenovo da alt markası ZUK ismi ile yeni bir kavisli ekranlı model sunmaya hazırlanıyor. Bu akıllı telefon ZUK Edge ismi ile geliyor.

Kısa bir süre önce ZUK Edge akıllı telefon Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıkmıştı. Buradan akıllı telefonun hem görselleri ortaya çıkmış, hem de teknik özelliklere dair bazı detayları görünmüştü.

Şimdi de akıllı telefonun kutusu göründü. Baktığımızda cihazın beyaz ve siyah renk olarak iki seçenek olarak sunulacağına dair bilgi de veriyor.

TENAA'dan gelen bilgilere göre ZUK Egde 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın sistem belleği 4GB olurken, dahili veri kapasitesi de 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı şekilde sunulacak.

Akıllı telefon Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 yonga setinden güç alırken, ZUK Edge'nin arka tarafında 13MP kamera bulunacak ve Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor.

Whatsapp