ZUK, akıllı telefonları Z1 ve Z2 Pro için Nougat güncelleme tarihlerini duyurdu

Lenovo'nun ZUK markası ile sunulan iki akıllı telefon Z1 ve Z2 Pro için Android Nougat ne zaman sunulacak?

Çinli teknoloji devinin alt markası olan ZUK üzerinden son dönemde bir çok ilgi çekici ve fiyat / performans açısından önemli akıllı telefon modelleri sunulurken, bu cihazlar da Android işletim sistemi ile sunulmaktalar. Lenovo, önemli modelleri için Android Nougat çalışmalarına devam ediyor ve ZUK modelleri de planlar içerisinde yer alıyor.

ZUK'un CEO'su Chang Chen, geçtiğimiz ay içerisinde ZUK Z2 akıllı telefonun yakında Android 7.0 Nougat güncellemesine kavuşacağı bilgisini vermişti. Şimdi de bugün ZUK'un diğer bazı önemli akıllı telefon modelleri için Nougat güncellemesi hakkında bilgiler ortaya çıktı.

Gelen yeni bilgilere göre ZUK'un akıllı telefon modellerinden olan Z2 Pro, 28 Ocak 2017 tarihinde Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak. Ayrıca yeni güncelleme ZUK'un kendi ZUI 2.5 arayüzü ile gelecek. Diğer taraftan ZUK Z1 akıllı telefonun da yine Ocak 2017 içerisinde bir tarihte, Android Nougat beta güncellemesine kavuşacağı belirtiliyor. 

ZUK Z1, Snapdragon 801 yonga setine sahip ve bu da akıllı telefonun devamlı olarak beta güncellemede kalabileceği anlamına geliyor. Diğer taraftan bugün yapılan duyuru içerisinde ZUK Z2 hakkında ise bilgi bulunmuyor. Büyük ihtimalle bu akıllı telefon için de Android 7.0 Nougat güncellemesini en erken, Ocak 2017 içerisinde görebiliriz.

Whatsapp