ZUK, 6GB RAM'e sahip modeli Z2 Pro'nun ön Siparişlerini Almaya Başladı

Lenovo'nun alt markası ZUK, 6GB sistem belleği ve 128GB depolama alanına sahip olan Z2 Pro modelini ön siparişe sundu.

Çin merkezli teknoloji devi Lenovo, alt markası olan ZUK bünyesinde etkileyici akıllı telefonlar sunmaya devam ediyor. Yaklaşık bir ay önce resmi olarak duyurusu yapılan ve bugün için en güçlü donanım özelliklerine sahip olan ZUK Z2 Pro,  bugünden itibaren ön siparişle satışa sunulmaya başladı. 

ZUK Z2 Pro,  21 Nisan tarihinde Qualcomm'un Snapdragon 820 yonga seti,  6GB sistem belleği ve 128GB dahili depolama alanı gibi oldukça etkileyici özelliklerle  duyurulmuştu. ZUK Z2 Pro bugün Çin'de 2.699 Yuan (415$) fiyat etiketi ile ön siparişe sunuldu. Fakat cihazın şimdilik sadece Seramik Beyaz versiyonu ön siparişe sunuldu ve Siyah renk seçeneği için bir süre daha beklemek gerekecek. 

ZUK Z2 Pro'nun yaklaşık bir hafta sonra 24 Mayıs tarihinde raflardaki yerini alacağı belirtiliyor. Z2 Pro'nun 4GB sistem belleği ve 64GB dahili depolama alanına sahip daha düşük varyantı ise 31 Mayıs tarihinden itibaren, Çin başta olmak üzere raflardaki yerini alacak. 

5.2 inç büyüklüğünde full HD ekrana sahip olan Z2 Pro,  4K video kaydı yeteneği ile 13MP arka kamera ve  selfie çekimleri için de ön yüzünde  8MP kameraya sahip. Akıllı telefonun ön yüzünde Home butonu üzerinde parmak izi tarayıcısı yer alırken, ayrıca kalp ritm sensörü, UV sensörü ve altimetre gibi farklı sensörler de içerdiğini belirtelim.

Boyutları 145.4 mm x 70.5 mm x 7.5 mm ölçülerinde olan ve ayrıca 145gr ağırlık ile gelen cihaz 3.100 mAh batarya içeriyor. Quick Charge 3.0 desteğine de sahip olan ZUK Z2 Pro Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi ile satışa sunuluyor. 

Whatsapp