ZTE'nin Yeni Amiral Gemisi Nubia Z17 Resmi Site Üzerinde Ortaya Çıktı

ZTE tarafından geliştirilen Nubia serisi cihazların yeni üyesi Nubia Z17 resmi sitede özellikleri ve görselleri ile ortaya çıktı.

ZTE Nubia Z17 Mini, geçen ay Çin'de büyük bir başarıya imza attı. ZTE Nubia Z17 Mini, on dakika gibi oldukça kısa bir sürede on binlerce cihaz satmayı başardı. Z17 Mini'nin başarısına rağmen, asıl satış patlamasının, Nubia Z17 (mini olmayan) model ile beraber gelmesini bekliyoruz. Şanslıyız ki, akıllı telefon fanatikleri için, ZTE'deki birisi yanlışlıkla Nubia web sitesinde resmi bir liste yayınladı. Çok geçmeden cihaz site üzerinden kaldırıldı fakat neyse ki kaldırılmadan önce birileri cihazın sayfasının ekran görüntüsünü almayı başardı.

ZTE henüz resmi olmayan bir şekilde Nubia Z17 ile ilgili birkaç bilgiyi teyit etmiş oldu. Öncelikle, cihazın neye benzeyeceğini mükemmel bir şekilde ekran görüntüsü üzerinden görebiliyoruz. Z17 Mini'nin aksine, Z17'de dikey olarak istiflenmiş çift kamera ayarı ve hemen altında yer alan parmak izi tarayıcısı ve çift tonlu çift led flaşı görüyoruz.. Ayrıca, cihazın ön kısmında, neredeyse hiçbir kenar çerçevesi olmayan çift kenardan kıvrımlı bir ekran yer alıyor.

Sızdırılan ekran görüntüsü, Z17'nin Çin'de iki hafıza konfigürasyonunda olacağını da ortaya koyuyor: 6GB RAM + 128GB dahili hafıza ve 8GB RAM + 128GB dahili hafıza. Ve son olarak, fotoğraftaki bazı metinleri tercüme edildiğinde ortaya üç farklı renk seçeneği çıkıyor. Bu renkler sırasıyla "buzlu gri", diğer ikisi "aurora blue" ve "champagne gold" olarak geçiyor.

Daha önceden Nubia Z17, Qualcomm Snapdragon 835, ve 4GB RAM ile beraber bazı benchmark uygulamalarında ortaya çıkmıştı. ZTE Axon serisini ülkemize getirerek büyük etki yaratmıştı. Umarız kısa süre içerisinde Nubia serisi cihazlarını da ülkemize getirir ve satışlarını arttırır.

Whatsapp