ZTE'nin yeni akıllısı Small Fresh 4 gün yüzüne çıktı

Çinli ZTE yeni bir orta seviye akıllı telefon modeli ile karşımıza geldi.

Çin'in büyük akıllı telefon üreticilerinden olan ZTE, bir yandan kendi ismi altından bir yandan da alt markası olan Nubia üzerinden yeni modeller sunarken, kısa bir süre önce Nubia Z11 adındaki akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkarmıştı. Bu akıllı telefonun Çin'de teknoloji meraklıları tarafından büyük ilgi gördüğü ifade ediliyor.

Diğer taraftan firma şimdi de bir başka akıllı telefon modelini duyurdu. Bu yeni akıllı telefon ZTE Small Fresh 4 olurken, daha önce firma tarafından sunulan ZTE Small Fresh 3'ün halefi olarak geldi.

Bu yeni akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve ayrıca cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde geliyor. Akıllı telefon gücünü ise MediaTek tarafından geliştirilen, 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MT6753 yonga setinden almakta.

ZTE Small Fresh 4 akıllı telefon 2GB sistem belleğine sahip ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olarak gelirken, cihazın bataryası ise 2.450mAh olarak yer almakta.

Kameralarına bakacak olursak eğer, ZTE Small Fresh 4'ün arka yüzünde 13MP LED flash destekli kamera bulunuyor ve ayrıca akıllı telefonun Selfie kamerası da 5MP olarak belirlenmiş. Arka kısımda kameranın altında parmak izi tarayıcısı da bulunmakta.

ZTE Small Fresh 4 Çin'de RMB 1,090 (yaklaşık $163) fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 26 Temmuz'da satışa çıkacak olan akıllı telefon Gold, Silver, ve Rose Gold olarak geliyor.

Whatsapp