ZTE'nin yeni akıllı telefonu Axon 7 ABD ve Avrupa'da hangi fiyat etiketi ile satışa çıkacak?

ZTE Axon 7 çok yakında ABD ve Avrupa pazarında satışa sunulacak.

ZTE, geçtiğimiz günlerde oldukça önemli bir akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sene premium tasarıma sahip Axon modelleri ile dikkatleri üzerine çeken firmanın yeni akıllısı Axon 7 adı ile geldi ve üst düzey donanım özellikleri ile ZTE'nin bu sene amiral gemisi olacak.

ZTE Axon 7, sadece Çin pazarında satışa sunulmayacak. Firma ayrıca Çin'in dışında Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa pazarında da Axon 7 modelini teknoloji meraklılarına sunacak.

Cihazın ABD ve Avrupa pazarında hangi fiyat etiketi ile sunulacağına dair bilgi gelmemişti ve henüz resmi olarak doğrulanmasa da yeni haberlere göre ABD'de 449 dolar ve Avrupa'da da 409 euro olarak satın alınabilecek.

ZTE Axon 7 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik AMOLED ekrana sahip. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 2560x1440 piksel Quad HD olarak belirlenmiş. Yonga seti olarak ise yeni akıllı telefon gücünü 2.15Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden alıyor. 

4GB ve 6GB olarak iki farklı sistem belleği seçeneği ile gelecek olan ZTE Axon 7'nin dahili veri kapasitesi de 64GB ve 128GB olarak iki seçenek halinde sunulacak. 20MP OiS destekli arka kamera yeni cihazın arkasında yer alırken, ön kamerası da 8MP olarak belirlenmiş. 

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan ZTE Axon 7'nin bataryası ise 3.140mAh olmakta.

Whatsapp