ZTE'nin Nubia Z11 modeli Cristiano Ronaldo imzalı olarak açık artırma ile satıldı

ZTE, açık artırmada, Real Madrid'in yıldız golcüsü Cristiano Ronaldo'nun imzalı Nubia Z11'i sattı...

Akıllı telefon pazarının dev isimleri, sundukları cihazlarla pazarda mücadelelerini sürdürürlerken, akıllı telefonlarının tanıtımlar için de ünlü yüzlere başvurmayı ihmal etmiyorlar. Çin'in büyük teknoloji devlerinden olan ZTE de son dönemde ünlü isimlerden Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile işbirliği içerisine gitmiş ve Nubia markasının yeni yüzü bu izim olmuştu.

Firma bu sene bazı yeni Nubia modelleri pazara sundu. İlk olarak Nubia Z11 Max ve Nubia Z11 adındaki modeller pazara sunulurken, bir süre önce de firmanın Nubia Z11 adındaki akıllı telefonu gün yüzüne çıktı. Geçtiğimiz günlerde Flash Sale olarak sunulan cihaz kısa sürede tükenmişti.

Nubia Z11 akıllı telefonu ön plana çıkartmak için farklı yollar deneyen ZTE, geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo tarafından imzalanmış bir Nubia Z11'i açık arttırmaya sunmuştu. Bu açık arttırma sonlandı ve bu özel Nubia Z11 modeli 2,251 Yuan ($13,774) olarak satıldı.

Elde edilen gelirin ise The One Foundation adındaki organizasyona bağışlandı. The One Foundation bilindiği üzere dünya genelinde özellikle de Afrika'da insanların temiz suya kavuşabilmeleri için çalışmalar gerçekleştiriyor.

ZTE Nubia Z11 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 4GB / 64GB ya da 6GB / 128GB olarak sistem belleği ve dahili veri kapasitesi seçenekleri, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, USB Type-C desteği, Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi, 3.000mAh batarya özelliklerine sahip.

Whatsapp