ZTE'den ZMax Pro akıllı telefon duyurusu geldi

Çinli ZTE yeni bir phablet modelinin duyurusunu gerçekleştirdi...

Çin'in lider akıllı telefon üreticilerinden olan ZTE, bu sene arka arkaya yeni modellerini pazara sunmaya devam ediyor. Son döneme baktığımızda ise bir süre önce alt markası üzerinden oldukça önemli bir modeli olarak Nubia Z11 gelirken, ayrıca ZTE Small Fresh 4 adındaki bir akıllı telefon modeli de geçtiğimiz gün karşımıza geldi.

Şimdi de firma Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni bir akıllı telefon modelini pazara sunuyor. Bilindiği üzere firma, özellikle de düşük fiyat etiketine sahip modellerle adından söz ettirirken, bu yeni cihaz ZTE Zmax Pro adı ile geldi ve MetroPCS üzerinden satışa sunulacak.

Geçtiğimiz sene sunulan ZTE Zmax 2'nin halefi olarak gelen yeni akıllı telefonun Samsung Galaxy J7 ve LG Stylo 2 adındaki akıllı telefonlarla rekabete gireceğini de söyleyebiliriz.

ZTE'nin bu yeni akıllı telefonu Zmax Pro 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefonun yonga seti ise 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 405 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 617 olarak belirlenmiş.

13MP arka kamera içeren akıllı telefonun Selfie kamerası ise 5MP olarak gelirken, ayrıca 2GB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesi ise microSD kart ile arttırılabilir şekilde 32GB olarak yer almakta.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon USB Type-C desteği de içeriyor.

Whatsapp