ZTE Z986DL ve Z986U akıllı telefon Bluetooth SIG'de göründü

ZTE yakında Z986DL ve Z986U olarak iki yeni akıllı telefon modelini pazara sunabilir.

Akıllı telefon pazarında her sene yeni modeller sunulurken, Çinli teknoloji devi ZTE de modeller sunmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sene de ZTE bir çok modelini Çin ve ABD başta olmak üzere bir çok pazarda sunarken, özellikle de Axon 7 adındaki amiral gemisi modeli büyük ilgi gördü. Bu akıllı telefonun Mini ve Max olarak küçük ve büyük versiyonları da ayrıca satışa çıkmıştı.

Bu sene de yeni modeller sunmaya devam eden ZTE'nin iki yeni akıllı telefonu daha ortaya çıktı. Yeni akıllı telefonlar ZTE Z986DL ve Z986U olarak gün yüzüne çıkarken, Bluetooth Special Interest Group (SIG)'de sertifikasyon sürecinde göründü.

Bluetooth SIG üzerinden bu yeni akıllı telefonlar ZTE Z986DL ve Z986U'nun teknik özelliklerinin ne olduğuna dair bilgi ise bulunmamakta. Ancak çok kısa süre içerisinde cihazlar hakkında farklı kaynaklardan yeni bilgilerin gelmesini bekliyoruz.

Diğer taraftan firma, geçtiğimiz günlerde CES 2017'de ZTE Blade V8 Pro adındaki bir akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu.

Akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, ZTE Blade V8 Pro 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran, sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 13MP çift kamera gibi özellikler içeriyor.

Whatsapp