ZTE, yeni duyurduğu Axon 7 akıllısını ABD'de satışa çıkartıyor

ZTE Axon 7'nin sunulacağı ülkelerden bir tanesi de ABD olacak.

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan ZTE, yeni modellerini 2016'da sunmaya devam ederken, geçtiğimiz sene ilgi gören premium tasarıma sahip Axon ailesinin yeni üyesi olarak ZTE Axon 7'yi kısa bir süre sonra resmi olarak duyurmaya hazırlanıyor.

Daha önce ZTE, Axon modellerini sunduğu pazarlardan bir tanesi de Amerika Birleşik Devletleri olmuştu ve ortaya çıkan yeni bilgilere göre ZTE Axon 7 akıllı telefon da ABD'de satışa çıkacak.

ABD'de yayınlanan Wall Street Journal gazetesinin arka sayfasında ZTE'nin tam sayfa bir ilanı bulunuyor ve ayrıca bir akıllı telefonun da kısmi görseli bu ilanda yer alırken, cihazın kesinlikle Axon 7 olduğunu söyleyebiliriz.

Kısa bir süre önce ZTE Axon 7 Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıkmıştı ve bu cihazın hem görselleri ortaya çıkmış hem de açık teknik özellikleri detaylanmıştı.

Yeni akıllı telefonun teknik özellliklerine bakacak olursak eğer, 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlükte dokunmatik ekran içerecek. ZTE Axon 7 gücünü ise bu sene bir çok amiral gemisi üst seviye akıllı telefonda da yer alan dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 olmakta.

4GB sistem belleği içereek olan ZTE Axon 7 ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi içerirken, cihazın arkasında 20MP ve önünde de 8MP kamera bulunacak. Ayrıca işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olacak.

Whatsapp