ZTE yeni akıllısı Blade A2S'i duyurdu

ZTE tarafından orta segment kullanıcıları için geliştirilen Blade A2S'e ait teknik özellikler ve fiyat bilgisi bugün gerçekleştirilen lansman ile duyuruldu.

Akıllı cep telefonu üretiminin en iddialı isimleri arasında yer alan Çin merkezli ZTE firması, uygun fiyat etiketi ve içerdiği teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken akıllı cep telefonu modellerini tanıtmaya devam ediyor. Ülkemizde daha çok GSM operatörleriyle gerçekleştirdiği ortaklıklarla tanınan ZTE firması, Blade serisi altına konumlandırdığı yeni akıllı cep telefonu modeli A2S'in duyurusunu gerçekleştirdi.

5.2 inç genişliğindeki Full HD çözünürlüklü dokunmatik ekran üzerinde şekillenen cihazın kalbinde 1.3 GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek MT6753 işlemcisi yer alırken görüntüleri ise Mali-T720MP3 grafik birimi oluşturuyor. Cihazın 32 GB kapasiteli ve 3 GB RAM bellek içeren bir sürümü bulunurken, bir diğer sürümü ise 2 GB RAM bellek ve 16 GB dahili depolama alanı içeriyor.

Dileyenler cihazın hafızasını MicroSD kart aracılığıyla 128 GB ekstra olarak arttırabiliyor. Cihazın arka yüzünde 13 MP çözünürlüğünde Full HD görüntü kaydı gerçekleştirebilen kamera ve ön yüzünde ise 5 MP çözünürlüğünde profesyonel öz çekimler gerçekleştirebileceğiniz bir kamera yer alıyor.

Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle kutusundan çıkacak olan cihaz da 2540 mAh kapasitesindeki bir batarya kullanılırken, arka yüzünde hemen kamera altında parmak izi okuyucusunun da yer aldığını belirtelim. Son olarak cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı açıklanmazken, Avrupa fiyatının 180 Euro olduğunu da sizlere hatırlatalım.

Whatsapp